ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: loose maxi φόρεμα και flip flops
 

Αν το ''Gossip Girl'' ήταν το 1800, θα ήταν αυτή η νέα σειρά του Netflix

Το τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τον 21ο αιώνα, τα σκάνδαλα και τα κουτσομπολιά μιας κοινότητας διαρρέουν μέσω μιας ιστοσελίδας στα κινητά, όπως είχαμε δει στο ''Gossip Girl''. Πίσω στο 1800, το ίδιο γινόταν αλλά μέσω μιας έντυπης εφημερίδας που λειτουργούσε σαν ενημερωτικό δελτίο. 

Η Lady Whistledown είναι μια μυστηριώδης συγγραφέας ενός ''κίτρινου'' ενημερωτικού δελτίου που για χρόνια κρατούσε συντροφιά στον κόσμο κατά τις περιόδους με κοινωνικά events. Τώρα, επιστρέφει δρυμήτερη, και δεν θα κρύψει τίποτα, ούτε καν τα ονόματα των εμπλεκομένων. Χλιδή, πάθη, προδοσίες με φόντο την περίοδο της Αντιβασιλείας στη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από τα μάτια της ισχυρής οικογένειας Bridgerton. 

Η νέα σειρά ''Bridgerton'' φέρει την υπογραφεί της Shonda Rhimes (''Grey's Anatomy'', ''Scandal'', ''How To Get Away With Murder'') και είναι η πρώτη στη συμφωνία της Rhimes με το Netflix. Βασισμένη στη σειρά βιβλίων από την Julia Quinn, η σειρά είναι ένα ρομαντικό δράμα και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix με 8 επεισόδια στις 25 Δεκεμβρίου. 

Αξίζει να πούμε πως παρόλο που η ταυτότητα της Lady Whistledown είναι άγνωστη, η φωνή που ακούμε ανήκει στην Julie Andrews.

Δείτε το τρέιλερ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
shonda rhimes  |  netflix  |  σειρές  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση