ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Μέσα από ένα της story η Κάτια Θεοδότου αποκαλύπτει την χριστουγεννιάτική της διακόσμηση

Το στιγμιότυπο από το σπίτι της Κάτιας Θεοδότου

Δέσποινα Άσπρου

Υποδεχτήκαμε σήμερα τον Δεκέμβριο και θέλοντας και μη, μπήκαμε σε εορταστική διάθεση - ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την πιο χαρούμενη περίοδο του χρόνου.

Και μπορεί αρκετές να διακοσμήσαμε το σπίτι μας εδώ και μέρες, ωστόσο η Κάτια Θεοδότου όπως μάς αποκάλυψε μέσα από ένα της story στόλισε ψες. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, είναι εντυπωσιακό.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια για την διακόσμηση του χριστουγεννιάτικού της δέντρου επέλεξε ιδιαίτερα λευκά στολίδια με χρυσές λεπτομέρειες και διάφορες χαριτωμένες φιγούρες, όπως για παράδειγμα χιονάθρωποι και τάρναδοι. Από το δέντρο της δεν έλειψαν και οι ξύλινες δημιουργίες.

 

Με αφορμή το Christmas deco της Κάτιας Θεοδότου, ας δούμε τρία από τα επικρατέστερα trends διακόσμησης φέτος.

1. Ξύλινα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα
Το ξύλο αυτή την σεζόν μπήκε δυναμικά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και στην αγορά την παράσταση κλέβουν διάφορα χαριτωμένα σπιτάκια και στολίδια με ευχές. Η εν λόγω πινελιά, πέρα από βιώσιμη, δίνει και μια ρουστίκ πινελιά στο σπίτι σου.

2. Χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα
Μια ματιά στα κοινωνικά δίκτυα είναι αρκετή για να εμπεδώσει κανείς πως τα "χιονισμένα" χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Λευκά στολίδια και ψεύδαισθηση χιουνιού δίνουν εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα και αποτελούν ένας τέλειος τρόπος να δώσεις στο σπίτι σου το χιονισμένο εφέ που ταιριάζει απόλυτα στη γιορτή! 

3. Βιώσιμα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά
Η βιωσιμότητα προωθείται σήμερα περισσότερο από ποτέ και αυτό, είναι πολύ σημαντικό. Επιλέξτε επαναχρησιμοποιούμενα διακοσμητικά ή βιώσιμα και οικολογικά, όπωςγιρλάντες από αποξηραμένα φρούτα, στικς κανέλας, κουκουνάρια και όχι μόνο.

DECO: Τελευταία Ενημέρωση