ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi leather φούστα, polo top και kitty heels
 

Η έπαυλη του ''Fresh Prince of Bel-Air'' ενοικιάζεται!

Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό της έπαυλης

Η σειρά ''Fresh Prince of Bel-Air'' επιστρέφει με ένα reunion αλλά και μια αναβίωση ως δραματική σειρά. Εκτός αυτών όμως, η σειρά γιόρτασε 30 χρόνια και το γιορτάζουν με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ο Will Smith ανακοίνωσε πως με αφορμή τα 30χρονα της σειράς, θα μπορεί όποιος θέλει να διανυκτερεύσει στην έπαυλη στην Καλιφόρνια, αφού διατίθεται πλέον μέσω AirBnB. Παρόλο που όλες οι σκηνές εσωτερικού χώρου γυρίζονταν σε πλατό, η έπαυλη εμφανιζόταν όποτε χρειάζονταν εξωτερικά γυρίσματα, αλλά και στους τίτλους αρχής. 

H διανυκτέρευση σε μία κρεβατοκάμαρα διατίθεται για πέντε βράδια (2, 5, 8, 11 και 14 Οκτωβρίου) και κοστίζει 30 δολάρια τη βραδιά, με όλα τα γεύματα να περιλαμβάνονται, όπως και η πρόσβαση στην πισίνα. 

Δείτε το slide show με φωτογραφίες από το εσωτερικό της έπαυλης, που ανέβασε το AirBnB στο Instagram. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Airbnb (@airbnb) on

Το special επεισόδιο της σειράς, που γυρίστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου ως reunion, θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max ανήμερα του Thanksgiving (26 Nοεμβρίου). Εκεί θα δούμε ξανά μαζί όλα τα μέλη της οικογένειας Banks, εκτός φυσικά από τον θείο Phil, αφού ο ηθοποιός James Avery έφυγε από τη ζωή το 2013. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση