ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

#tb: H πρώτη συνέντευξη του Will Smith ως ''Πρίγκιπας του Μπελ-Αιρ''!

Throwback στο 1990!

To E! γιορτάζει 30 χρόνια και ανάμεσα σε άλλα, κάνει αναδρομή στις μεγαλύτερες στιγμές τόσο του ίδιου όσο και της pop κουλτούρας. Ανάμεσα στα πολλά throwbacks του, είναι και μία σημαντική συνέντευξη του Will Smith, η πρώτη του μετά την πρεμιέρα του ''Fresh Prince of Bel-Air'', (ή ''Ο Πρίγκιπας του Μπελ-Αιρ'' αν προτιμάς τον ελληνικό του τίτλο). 

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 1990, και τότε ήταν που το E! συνάντησε τον νεαρό πρωταγωνιστή, που φρόντισε να προμοτάρει τη νέα του δουλειά με τον καλύτερο τρόπο. 

''Δεν θα βρεις τίποτα άλλο που θα σε κάνει να νιώσεις όπως αυτή η σειρά. Κάθεσαι να το παρακολουθήσεις με όρεξη, σε κάνει να γελάς, σε κάνει να κλαις, απλά πρέπει να το δείτε γιατί τα κάνει όλα αυτά''.

Η σειρά κράτησε για έξι σεζόν με πρωταγωνιστές τους Will Smith, James Avery, Janet Hubert-Whitten, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana M. Ali και Joseph Marcell. O Smith, υποδυόμενος μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του, αναγκάζεται να μείνει με την πλούσια οικογένεια του θείου του στο Μπελ-Αιρ, αφού η μητέρα του ανησυχεί για την ασφάλειά του όσο μένει στη Φιλαδέλφια.

Δείτε τη συνέντευξη του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση