ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Αποθεώστε το Χριστουγεννιάτικο spirit στο σπίτι σας με αυτό τον τρόπο

Ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρά σας

Ριάνα Στυλιανού

Ανεξάρτητα από την αισθητική που έχετε όσον αφορά την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη χαρά και την ηρεμία που συνοδεύει τη διακόσμηση του σπιτιού σας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες και να τους δώσει μια γεύση της αισθητικής σας. Τα Χριστούγεννα “ζεσταίνουν” το σπίτι και χαρίζουν μια μαγεία που συνοδεύετε από χαρά και ευτυχία.

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, πάρτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο... δίνοντας επιτέλους στα παράθυρά σας την προσοχή που τους αξίζει. Εξάλλου αυτό τον χρόνο θα περάσουμε τις διακοπές μας μέσα στο σπίτι, γιατί να μην το διακοσμήσουμε όσο περισσότερο γίνεται;

Φέτος, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η διακόσμηση των παραθύρων φαίνεται να υιοθετήθηκε από πολλούς, εφόσον πρόκειται για ένα trend που μιλάει με νούμερα και ποσοστά. Οι αναφορές του Pinterest δείχνουν αύξηση κατά 50% στις αναζητήσεις για «Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις παραθύρων», με μια αύξηση στις αναζητήσεις ειδικά για «Χριστουγεννιάτικη ζωγραφική παραθύρων», 3 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του προηγούμενου έτους.

Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, οι διακοσμήσεις παραθύρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε τη δημιουργικότητά σας και να γιορτάσετε την ομορφιά της περιόδου των διακοπών... πόσο μάλλον εάν εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες.

1. Ζωγραφίστε το περίγραμμα των σχεδίων που επιθυμείτε πάνω σε ένα λευκό χαρτί και στη συνέχεια κόψτε τα. Κολλήστε τα πάνω στο παράθυρό σας με κολλητική ταινία ή γόμα stick. (φωτογραφία από Pinterest)

2. Κρεμάστε πάνω από το παράθυρό σας, φωτάκια που να πέφτουν κατακόρυφα κατά μήκος του display σας. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε το illussion της βροχής.  (φωτογραφία από Pinterest)

3. Εφοδιαστείτε με μπόλικες μικρές μπαλίτσες από πολυστερίνη, και περάστε 15-20 από αυτές σε μια διαφανές κλωστή. Κρεμάστε τις κλωστές με τα μπαλάκια στο ταβάνι, μπροστά από το παράθυρό σας, για να δημιουργήσετε το εφέ του χιονιού που πέφτει.  (φωτογραφία από Pinterest)

4. Ζωγραφίστε με ένα άσπρο μαρκαδόρο διάφορα χριστουγεννιάτικα designs. Να μερικά σχέδια που μπορούν να σας εμπνεύσουν στο μάξιμουμ.  (φωτογραφία από Pinterest)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση