ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

All I want for Christmas...

Επιμέλεια Εριέτα Γεωργίου

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, το σίγουρο είναι ότι μια επίσκεψη στο Florentia Center θα σας βγάλει… ασπροπρόσωπους. 

Στον Δεκέμβριο αρμόζει ό,τι πιο όμορφο και ευχάριστο, μιας και είναι ο μήνας που κάνουμε τις γιορτινές μας ετοιμασίες και τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Στολίστε την είσοδο και τους εσωτερικούς χώρους με βάση το στυλ σας και άστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας παρασύρει στη μαγεία του.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι μια επίσκεψη στο Florentia Center, ένα παραμυθένιο κατάστημα με δέκα χρόνια εμπειρίας στον χώρο της διακόσμησης σπιτιού. Εκεί θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σας από κλασικές χρυσές μπάλες μέχρι όμορφα ξωτικά, μολυβένιους στρατιώτες, πρωτότυπα φανάρια για τον κήπο και το σπίτι, μια τεράστια συλλογή από κεριά αλλά και ό,τι άλλο χρειάζεται το γιορτινό τραπέζι.  

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Το Florentia Center στη Λευκωσία, μέλος του F & C Georgiou Trading Ltd, δημιουργήθηκε μέσα από νέες ιδέες που αντλούνται από όλο τον κόσμο, και την αυξανόμενη ζήτηση για κάτι ασυνήθιστο και αξέχαστο. Στο κατάστημά μας εγγυόμαστε πως η εκδήλωσή σας θα είναι μία από τις καλύτερες, ανταποκρινόμενη στο δικό σας στυλ.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985. Η διαχειριστική ομάδα κατέχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην τοπική και την ξένη βιομηχανία. Κάθε μέρα προσπαθούμε να εξελιχθούμε σε ό,τι αφορά τις συσκευασίες φαγητού, τις ετικέτες και τις κορδέλες για ζαχαροπλαστεία και καταστήματα, υπέροχα και μοναδικά σχέδια περιτυλίγματος και φανταστικά δώρα για βαφτίσεις, γάμους και ειδικές εκδηλώσεις. 

Η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η αποδοτικότητα είναι τρία χαρακτηριστικά που εγγυόμαστε για κάθε πελάτη. Η μακροχρόνια πείρα και η γνώση μας σας εγγυάται άψογη παρουσίαση στις εκδηλώσεις και μια ακατάπαυστη, δημιουργική διαδρομή. Κάποια πράγματα τα θυμάσαι για μια ζωή.

INFO: WWW.FLORENTIACENTER.COM ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΎ 39, ΠΑΡΊΣΊΝΟΣ 2054, ΤΗΛ.22592212

DECO: Τελευταία Ενημέρωση