ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

7 tips για να δημιουργήσεις το πιο cute φοιτητικό σπίτι

Δείτε πώς να κάνετε τον χώρο σας όμορφο

Δέσποινα Άσπρου

Διανύουμε το τέλος του Αυγούστοι και οι περισσότεροι φοιτητές πρόκειται τις επόμενες ημέρες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και γεμάτοι ενέργεια, όνειρα και ελπίδες να βάλουν πλώρη για τη νέα τους ζωή μακριά από την οικογένειά τους.

Η εν λόγω περίοδος αποτελεί ορόσημο στη ζωή του κάθε ανθρώπου αφού σηματοδοτεί την έναρξη των πιο σημαντικών αλλαγών στη ζωή του. Για τον λόγο αυτόν και όχι μόνο το φοιτητικό σου σπίτι πρέπει να σε εκφράζει. Λαμβάνοντας υπόψη πως οι περισσότεροι φοιτητές δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, αλλά επιθυμούν το νέο τους σπίτι να είναι όμορφα διακοσμημένο, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά tips για low budget διακόσμηση.

1. Τοίχος: Επιλέξτε έναν τοίχο και μετά από έγκριση που θα πάρετε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, βάψτε τον σε χρώμα της αρεσκείας σας. Αν όμως το βάψιμο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για εσάς, μπορείτε να βρείτε στην αγορά wallpaper ή stickers, τα οποία θα δώσουν νέο αέρα στον χώρο σας.


Photo by Norbert Levajsics on Unsplash

2. Κομοδίνο: Αν δυσκολεύεστε οικονομικά να αγοράσετε ένα κομοδίνο, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην αγορά υπάρχουν πολλά ραφάκια και σε διάφορα χρώματα, τα οποία, πέρα από εντυπωσιακή επιλογή, είναι και πρακτικά αφού σας δίνουν την ευκαιρία να βάλετε μέσα πολλά αντικείμενα.

3. Διακόσμηση τοίχου: Αν δεν θέλετε να βλέπετε τον τοίχο πάνω από τον καναπέ σας άδειο, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας κάδρα. Πέρα από την ιδέα να αγοράσετε έτοιμα κάδρα και να εκτυπώσετε εσείς τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, μπορείτε να φτιάξετε και αυτοσχέδια χρησιμοποιώντας απλή αυτοκόλλητη ταινία. Όσον αφορά στον τοίχο του δωματίου, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να στολίσετε αντί για κάδρα, καπέλα - που ήδη έχετε.

Photo by Sincerely Media on Unsplash


Photo by CHUTTERSNAP on Unsplash

 4. Φτιάξτε DIY γλάστρες: Η αλήθεια είναι πως το κάθε σπίτι πρέπει να περιλαμβάνει μερικά φυτά ή λουλούδια, αφού κάνουν τα πάντα να δείχνουν πιο όμορφα. Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε γλάστρες, τότε μπορείτε να τις φτιάξετε. Πώς; Αν και υπάρχουν άπειροι τρόποι, θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά σας ψάθινη τσάντα ή κάποιο οικιακό σκεύος που δεν χρησιμοποιείτε.


Photo by Patrick Perkins on Unsplash

Photo by Annie Spratt on Unsplash
5. Πολύχρωμα μαξιλάρια: Μην αφήσετε τον καναπέ σας κενό. Τα πολύχρωμα μαξιλαράκια δίνουν μια ωραία αίσθηση και το χρώμα τους μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας. Καλό είναι να θυμάστε πως μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν όσον αφορά στην διακόσμηση είναι τα γεωμετρικά σχήματα και σχέδια. Επενδύστε σε αυτό το μοτίβο.
 
6. Πουφ και μεγάλα μαξιλάρια για το πάτωμα: Δεδομένου το ότι τα πλείστα φοιτητικά διαμερίσματα είναι μικρά και οι καλεσμένοι πολλοί, καλό είναι να επενδύσετε σε οικονομικά πουφ και μεγάλα μαξιλάρια που μπορείτε να τα αποθηκεύετε εύκολα και την ίδια στιγμή, να τα χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή.

Photo by Hutomo Abrianto on Unsplash

7. Καθρέφτης στο μπαλκόνι και όχι μόνο: Στην αγορά μπορείτε να βρείτε αρκετούς οικονομικούς καθρέφτες και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Τοποθετήστε έναν στο μπαλκόνι σας και μόλις νυχτώσει ανάψτε κεριά και θα μάς θυμηθείτε. Ο καθρέφτης αντανακλά το φως των κεριών και το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Παράλληλα, τοποθετήστε έναν στο καθιστικό σας αφού θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει μεγαλύτερος.

 

 

DECO: Τελευταία Ενημέρωση