ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

4+1 συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει πάντα όμορφα

Τι να εφαρμόσετε στο καθάρισμα του μπάνιου σας

Μαρία Σάββα

Το να καταφαίρει κανείς να διατηρήσει το μπάνιο του καθαρό και μυρωδάτο κάθε άλλο παρά άπιαστο όνειρο είναι. Αν και σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές δοκιμασμένες συμβουλές που υπόσχονται να κάνουν το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα.

1.Καθαρίστε όταν μπορείτε

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καλύψετε τις οσμές και τις μυρωδιές στα μπάνια είναι να τις αποτρέψετε εξαρχής. Και ο ευκολότερος τρόπος για να τα αποτρέψετε είναι να καθαρίζετε το μπάνιο σας τακτικά. Ακόμα κι αν είναι τόσο απλό όσο το να σκουπίζετε το νεροχύτη του μπάνιου σας κάθε δύο μέρες, λίγος καθαρισμός μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

Photo by unsplash

2.Χρησιμοποιήστε έναν μικρό διάχυτή

Ο διάχυτής είναι μια μικρή συσκευή που απελευθερώνει αρώματα στον αέρα μέσω θερμότητας, πεπιεσμένου αέρα ή υπερήχων. Είναι συνήθως γεμάτο με ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και το μικρό του μέγεθος τον κάνει την ιδανική λύση για να μυρίζουν υπέροχα οι μικροσκοπικοί χώροι.

Χρησιμοποιήστε έναν διάχυτή στο μπάνιο σας τοποθετώντας τον στο πίσω μέρος του νεροχύτη σας, πίσω από την τουαλέτα σας ή σε άλλη βάση.

Photo by unsplash

3.Προσοχή στις υγρές πετσέτες

Ένας από τους μεγαλύτερους ένοχους της κακιάς μυρωδιάς είναι οι υγρές, άπλυτες πετσέτες. Όταν αφήνετε διπλωμένες ή σε ένα σωρό στο πάτωμα ενώ είναι ακόμα υγρές, οι βελούδινες πετσέτες σας σύντομα γίνονται τίποτα περισσότερο από μια μάζα κακιάς μυρωδιάς.

Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αποφύγετε αυτούς τους τρεις τρόπους. Πρώτον, μην αφήνετε τις πετσέτες σας στο πάτωμα, να τις κρεμάτε πάντα για να στεγνώσουν, ειδικά αν είναι υγρές. Δεύτερον, μην τις διπλώσετε αν είναι έστω και λίγο υγρές και τέλος, φροντίστε να πλένετε τακτικά τις πετσέτες σας.

Photo by unsplash

4.Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας αρωματικά σαπούνια

Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να αγοράσετε το αγαπημένο σας αρωματικό σαπούνι σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να μπαίνεις σε ένα μπάνιο με ατμό που μυρίζει σαν φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα και πασχαλιές.

Η χρήση των αγαπημένων σας αρωματικών σαπουνιών (τα οποία με τη σειρά τους παρέχουν άρωμα στο μπάνιο σας) είναι ένας εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε το μπάνιο σας να μυρίζει υπέροχα. Παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει με αρωματικά αφρόλουτρα και bath bombs.

Photo by unsplash

5.Βεβαιωθείτε ότι αερίζετε

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να μην διατηρείτε το μπάνιο σας κλειστό για πολύ καιρό. Μετά από κάθε μεγάλο ντους ή μπάνιο, ανοίξτε τα παράθυρα του μπάνιου σας και αερίστε τον χώρο για περίπου 10-15 λεπτά.

Κάνοντας αυτό απαλλάσσει τον μικροσκοπικό χώρο από την υπερβολική υγρασία, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους ένοχους όσον αφορά την πρόκληση δυσωδών μυρωδιών, και παρέχει φρέσκο αέρα.

Photo by unsplash

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
deco  |  μπάνιο  |  hacks  |  try it  |  tips  |  μυρωδιά  |  άρωμα

DECO: Τελευταία Ενημέρωση