ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

3 τρόποι για last minute διακόσμηση για το Πάσχα

Οι 3 πιο trendy διακοσμήσεις που μπορείς να εφαρμόσεις στο σπίτι σου

Μαρία Σάββα

Με το Πάσχα να είναι σχεδόν κοντά μάς η διακόσμηση του σπιτιού μάς για την περίσταση πρέπει αργά ή γρήγορα να ξεκινήσει. Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει γι’ αυτό αν έχει παλιές διακοσμήσεις καλό θα ήταν να την δώριζες και να κάνεις την διαφορά με κάτι πιο trendy. Δείτε πιο κάτω 3 διακοσμήσεις που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.

«Πράσινο» τραπεζομάντιλο

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πασχαλινό τραπεζομάντιλο ή ράνερ, που συχνά θεωρείται πολύ παλιομοδίτικο μπορείτε να δοκιμάσετε να διακοσμήσετε με ένα κομμάτι ψεύτικο γρασίδι, τοποθετώντας πάνω διάφορες πασχαλινές διακοσμήσεις όπως κοτοπουλάκια και αυγά.

@macy.blackwell Spring Tablescape #springdecor #springhomedecor #easterdecor #eastertablescape #easterhomedecor #tablescape Do It - Chloe x Halle

Τουλίπες

Με τις τουλίπες να βρίσκονται παντού αυτόν τον μήνα, η πιο εύκολη διακόσμιση που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι να βάλετε κάποια βάζα σε όλο το σπίτι με διάφορα χρώματα τουλιπών, δίνοντας τον απόλυτο ανοιξιάτικο αέρα.

@marciasofiams This is your sign to buy some flowers // #flowers #fyp #decor #popofcolour #flowerpower #icanbuymyselfflowers #retro #scandinavianstyle #cute #tulips #colorfulhouse #colorfulhome original sound - chloe

Βάζο από αυγά

Μένοντας στο πασχαλινό θέμα, μπορείτε να πάρετε 7 με 8 λευκά αυγά των οποίων θα σπάσετε την μύτη. Στην συνέχεια θα τα κολλήσετε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα κύκλο και θα τοποθετήσετε μέσα λίγο νερό και «minimal» λουλούδια.

@victoriasvenssonnn Pt.2 Easy Easter decoration #diyproject #easteregg #easter #foryou #fördig Morning Moon - brd
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάσχα  |  deco  |  διακόσμηση  |  trendy  |  ideas  |  try it  |  must try

DECO: Τελευταία Ενημέρωση