ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

3+1 πασχαλινές ιδέες διακόσμησης για τον εξωτερικό σας χώρο

Ανανεώστε την εμφάνιση του εξωτερικού σας χώρου με DIY ιδέες

newsroom must

Λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Οι ιδέες μας για τη διακόσμηση είναι ό,τι χρειάζεστε! Μετά από τον χειμώνα, τίποτα δεν είναι πιο αναζωογονητικό από τα λουλούδια και τα παστέλ χρώματα.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τον κήπο σας ή τη βεράντα σας τοποθετώντας ανθισμένα φυτά σε γλάστρες σε παστέλ χρώματα ή καλάθια σε διάφορα σημεία. Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε όμορφα στεφάνια από λουλούδια και να τα κρεμάσετε στην εξώπορτα ή στα κλαδιά των δέντρων. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αληθινά λουλούδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα που θα δημιουργήσουν την ίδια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη κεντρική διακόσμηση για το τραπέζι, χρησιμοποιώντας χρωματιστά πασχαλινά αυγά για να προσθέσετε μια διασκεδαστική πινελιά και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό κέντρο στολίζοντας ένα μεγάλο βάζο με υπέροχα λουλούδια της εποχής.

Είναι σίγουρα μια ωραία ιδέα να κρεμάσετε τεχνητά πασχαλινά στολίδια από ένα δέντρο στον εξωτερικό σας χώρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα στη διακόσμηση προσθέτοντας κρίκους από φυσικά υλικά, όπως κλαδιά, σχοινί ή μπαμπού. Αντί να χρησιμοποιήσετε κοινά πλαστικά αυγά, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας χειροποίητα αυγά χρησιμοποιώντας κεραμικό υλικό και να τα διακοσμήσετε με πολύχρωμες βαφές ή με μοτίβα που σας αρέσουν. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε και λευκά φωτάκια για να τα κάνετε να λάμπουν και να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης στη διακόσμηση σας.

Τέλος, μην ξεχνάτε να σκεφτείτε και τα παιχνίδια για τα παιδιά σας. Εκτός από την κυνήγι αυγών και τα πασχαλινά δώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πασχαλινή αφήγηση ή να οργανώσετε έναν πασχαλινό σταθμό δραστηριοτήτων για τα παιδιά, που θα περιλαμβάνει ζωγραφική αυγών, κατασκευές, αναζήτηση θησαυρών και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια που σχετίζονται με το Πάσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση