ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

5 τρόποι για να ανεβάσεις στα ύψη την αυτοεκτίμησή σου

Η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι ό,τι χρειάζεται πραγματικά ο άνθρωπος στη ζωή του

Ζωή Τουτουντζίδου

Μια γενική αλήθεια είναι πως αν δεν αγαπήσεις εσύ ή δεν εκτιμήσεις τον εαυτό σου, κανείς δεν πρόκειται να το κάνει για εσένα. Η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι ό,τι χρειάζεται πραγματικά ο άνθρωπος στη ζωή του, γιατί του εξασφαλίζει ευτυχία σε ψυχολογικό επίπεδο και μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων του για την εκπλήρωση των επιθυμιών του σε πρακτικό επίπεδο. Κάτι που μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με τους εξής 5 τρόπους. 

photo by @annie spratt on Unsplash 

1. Μην επενδύεις σε τοξικές σχέσεις

Πρέπει να αφήσεις πίσω τις τοξικές σχέσεις που έχεις με τους ανθρώπους και φυσικά να σταματήσεις να επενδύεις σε αυτές.

2. Άλλαξε τρόπο σκέψης

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι αποτέλεσμα αρνητικών σκέψεων και συμπλεγμάτων που αποκτήσαμε μεγαλώνοντας. Ίσως τώρα ήρθε ο καιρός να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, κάνοντας πιο θετικές σκέψεις.

3. Αγάπησε εσένα

Κοιτάξου στον καθρέφτη και αγάπησε το άτομο που βλέπεις απέναντι σου με όλες του τις ατέλειες και τις ομορφιές. Είσαι εσύ και είσαι μοναδική!

4. Βρες ένα hobby

Απασχολήσου με κάτι που σε κάνει χαρούμενη και δημιουργική. Βρες ένα hobby και επένδυσε σε αυτό. Δώσε όλη σου την ενέργεια σε ότι σε κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη.

5. Διάλεξε τους κατάλληλους ανθρώπους

Επανασυνδέσου με αυτούς που σε κάνουν να νιώθεις μοναδική. Έναν παλιό φίλο ή έναν συγγενή που σε αγαπάει και σε εκτιμάει όπως είσαι. Έτσι θα νιώσεις ελεύθερη να εκφραστείς χωρίς τον φόβο παρεξηγήσεων.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Pablo Merchán Montes on Unsplash

Το στρες παχαίνει;

Μπορεί το στρες να μας οδηγήσει στην αύξηση κιλών; Δυστυχώς, η απάντηση είναι θετική, και ...
newsroom must
 |  HEALTH