ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αυτή είναι η ιδανική ώρα για να κάνετε μπάνιο όταν δουλεύετε από το σπίτι

Ένας τρόπος για να ξεκουραστείτε στο ενδιάμεσο της ημέρα και να δώσετε στον εαυτό σας μια ώθηση για να συνεχίσετε τη δουλειά σας παραγωγικά.

Ριάνα Στυλιανού

Η καθημερινότητά μας τείνει να διαφοροποιείτε μέρα με τη μέρα τον τελευταίο χρόνο όπου η πανδημία του κορωνοϊου έχει πλήξει ολόκληρό τον πλανήτη. Μερικές από εσάς, το πιθανότερο να έχετε αρχίσει πάλι να δουλεύετε από το σπίτι, με αποτέλεσμα η έννοια της πραγματικότητας να χάθηκε λίγο... μαζί της και τα διαλείμματα που περνάτε στο γραφείο για να ξεκουράσετε το μυαλό σας από το φόρτος της δουλειάς, με αποτέλεσμα να είστε εξουθενωμένες μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ένας τρόπος για να ξεκουραστείτε στο ενδιάμεσο της ημέρα και να δώσετε στον εαυτό σας μια ώθηση για να συνεχίσετε τη δουλειά σας παραγωγικά, είναι να κάνετε ένα ντους το μεσημέρι.

Το ντους θα σας προσφέρει την στιγμή που χρειάζεστε για να αποσυνδεθείτε από όλους και όλα. Είναι μια προσωπική στιγμή που ο καθένας απορροφάτε στις σκέψεις του, ονειρεύεται, αποσυμπιέζεται και οργανώνει την υπόλοιπή του μέρα. Σαν μια νέα αρχή θα το θέταμε με απλά λόγια. Επομένως, η καλύτερη στιγμή είναι το μεσημέρι, όπου βρίσκεσαι στα μισά της δουλειάς. Επίσης, το μπάνιο μας, είναι και το μέρος που μας έρχονται οι καλύτερες ιδέες... οπόταν εάν νιώθετε πως το μυαλό σας έχει μπλοκάρει για οποιονδήποτε λόγο, το χαλαρωτικό ντους είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας.

Εάν φυσικά δεν νιώθετε πως θέλετε να κάνετε ντους στο διάλειμμα σας, βεβαιωθείτε πως θα εντάξετε στην ημέρα σας μια δραστηριότητα που θα σας ευχαριστήσει. Έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να κάνετε το reset που χεριάζετε το μυαλό για να είναι παραγωγικό μέχρι το τέλος της ημέρας. Το stretching, το περπάτημα, το διάβασμα κάποιου βιβλίου ή ακόμα και το να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, θα βοηθήσουν στο να χαλαρώσετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση