ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

7 τρόποι για να κοιμάστε καλύτερα

Ο ύπνος είναι μια ευχαρίστηση και μεγάλη αγάπη για πολλά άτομα γιατί να μην γίνει και για εσάς;

Όλοι μας κατά καιρούς περνάμε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μας, αυτό συμβαίνει γιατί οι σκέψεις δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε. Καταλαβαίνω πως πριν πάτε για ύπνο περνάει από μπροστά σας όλη η μέρα, ανησυχίες, δουλειά, εκκρεμότητες που ακόμη δεν έχετε επιλύσει και αύριο θα πρέπει να τα έχετε λύσει όλα. 

Ο ύπνος είναι μια ευχαρίστηση και μεγάλη αγάπη για πολλά άτομα γιατί να μην γίνει και για εσάς; Μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποφέρει από σκέψεις, άγχος και αϋπνίες γιατί ίσως μετά να έχετε άλλα πιο σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας.Εκτός από τον ίδιο μας τον εαυτό εμπόδιο στον ύπνο μπορεί να θεωρηθούν και κάποια αντικείμενα που έχετε στο δωμάτιο σας όπου αντί να σας βοηθούν σας αποσυντονίζουν. Είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη αλλά όχι ακατόρθωτο, εμείς σου προτείνουμε 7 τρόπους όπου θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε πιο εύκολα.

Για αυτό μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές όπως:

1. Αναμμένο φωτάκι: Δεν νομίζετε ότι μεγαλώσατε λίγο για να έχετε αναμμένο το φως; Δοκιμάστε να σβήσετε όλα τα φώτα και απολαύστε το σκοτάδι. Aν φοβάστε, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε  ένα μικρό διακοσμητικό φωτάκι, αλλά όχι απέναντι σας.

2. Τηλεόραση: Πόσοι από εσάς έχουν αποκοιμηθεί στο κρεβάτι με αναμμένη την τηλεόραση; Ωστόσο, όσο ωραία συντροφιά και αν είναι, δεν σας βοηθάει και τόσο κατά την διάρκεια του ύπνου.

3. Κινητό: Απομακρύνετε το κινητό σας από το κρεβάτι και το μαξιλάρι σας. Τοποθέτησε το στο κομοδίνο ή στο γραφείο, έτσι θα έχετε ένα λόγο να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας, χωρίς να επιβαρύνεται την υγεία σας από την ακτινοβολία του τηλεφώνου.

4. Φαγητό και ποτό: Καλό θα ήταν πριν κοιμηθείτε να μην έχετε φάει ή πιει κάτι για περίπου 2 ώρες. Ίσως να πεινάτε αλλά καλύτερα να το αγνοήσετε και να κοιμηθείτε.

5. Σκέψεις: Απομακρύνετε κάθε σημερινή και αυριανή έγνοια, χαλαρώστε και σκεφτείτε κάτι όμορφο για να αποκοιμηθείτε.

6.Ακαταστασία: Ένα άστατο δωμάτιο ισοδυναμεί με ένα άστατο μυαλό; Όχι πάντα αλλά ούτε και σας βοηθά. Φροντίστε να είναι όλα λίγο πιο συγυρισμένα.

7. Εκκρεμότητες: Κάντε μια λίστα και γράψτε τις υποχρεώσεις που έχετε να κάνετε, αλλά ασχοληθείτε με αυτές είτε πριν κοιμηθείτε, είτε το επόμενο πρωί, όχι όταν πάτε για ύπνο.

Η συμβουλή ειδικών είναι πως ένας ύπνος σας πρέπει να έχει διάρκεια 7 μέχρι και 9 ώρες.

Χαλαρώστε και δημιουργήστε όνειρα: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

X