ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Τo make up tip που θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερες

Το μυστικό βρίσκεται στο κατάλληλο χρώμα

Ριάνα Στυλιανού

Μετά τα 25-26, οι γυναίκες παθαίνουν ένα μικρό πανικό, ειδικότερα όταν ολοκληρώνουν μια δεκαετία και μπαίνουν σε μια άλλη. Τα 40 τα 50 και τα 60 έχουν τη δική τους ξεχωριστή γοητεία και δεν είναι μυστικό πως όλες μας θέλουμε να δείχνουμε πάντα όμορφες, περιποιημένες... και οκ, ίσως και πιο νεαρές.

Η καλή διατροφή, η σωματική άσκηση και μια υγιής σεξουαλική ζωή είναι παράγοντες που κρατούν την γυναικά σε μια σωστή φόρμα.

Υπάρχουν όμως και μερικά makeup tips που μπορούν να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά σας και να αναδείξουν την φυσική σας ομορφιά στο μάξιμουμ. Πέραν το να φωτίζετε το βλέμμα σας με μια χρυσαφένια σκιά στο εσωτερικό του ματιού σας και να τονίζετε τα φρύδια σας, υπάρχει ακόμα ένα κόλπο που θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ νεότερες απ’ ότι είστε.

Το μυστικό βρίσκετε στο ρουζ... ναι καλά διαβάσατε. Η σωστή απόχρωση του ροζ στα μαγουλά σας μπορεί να “γλυκάνει” την εμφάνισή σας και να σας κάνει να φαίνεστε φρέσκια και ανανεωμένη. Με αυτό υπόψιν όμως δεν σημαίνει ότι θα εφαρμόσετε ένα τόνο ρουζ στα μαγουλά σας και να δημιουργήσετε το look του παλιάτσου! Μέτρον άριστον όπως έλεγαν και οι παλιοί.

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ρουζ σε κρεμώδης μορφή που είναι σούπερ ενυδατικά και κατάλληλα ακόμα και για τα χείλη σας. Οι κοραλλί και τα απαλά ροζ hues θα σας κολακεύσουν στο μάξιμουμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση