ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Το αγαπημένο χρώμα μανό της Michelle Obama δεν είναι το nude

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που παρατηρούμε τα νύχια των χολιγουντιανών σταρ ή των royals, τα χρώματα που παρατηρούμε να προτιμούν είναι το κόκκινο και οι αποχρώσεις του nude. Γι' αυτό και όταν ενημερωθήκαμε για το αγαπημένο βερνίκι της Michelle Obama αυτό όχι μόνο μας εξέπληξε ευχάριστα αλλά το σκεφτήκαμε αμέσως για τις εμφανίσεις των γιορτινών ημερών για όσες από εσάς βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια.

Ποιό είναι λοιπόν το μανό που προτιμά η Michelle O'; Πρόκειται για ένα χρώμα από την special edition συλλογή της OPI σε συνεργασία με την Disney, που κυκλοφόρησε με αφορμή την ταινία ''Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια'', που προβάλλεται στους κινηματογράφους αυτή την περίοδο. Η αγαπημένη απόχρωση της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είναι ένα απαλό ψυχρό γαλάζιο με την ονομασία "Dreams Need Clara-Fication''.

Όπως αποκάλυψε η ίδια θεωρεί πως το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει σε όλες τις εποχές ''Αυτή είναι από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις. Είναι βασικά μια κοντινή απόχρωση αυτής που είχα όταν φωτογραφήθηκα για το πορτρέτο μου στην Εθνική Πινακοθήκη. Είναι το τέλειο χρώμα για όλες τις εποχές''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση