ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Θέλετε πιο ζουμερά χείλη; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα

Θέλετε πιο ζουμερά χείλη; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα

Ριάνα Στυλιανού

Το μακιγιάζ είναι ένα tool για εμάς της γυναίκες που μας χαρίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και ολοκληρώνει το σύνολό μας, εφόσον δεν είναι λίγες οι τάσεις που θέλουν την σκιά στα μάτια μας να ταιριάζει με το μπλουζάκι που φοράμε ή ούτω καθεξής.

Όπως και να έχει.. Αυτές τις μέρες τις περνάμε περισσότερο μέσα στο σπίτι, επομένως το μακιγιάζ περνάει σε δεύτερη μοίρα ενώ η περιποίηση του προσώπου γίνεται νούμερο ένα προτεραιότητά μας. Έστω και αν δεν μας βλέπει κανείς κατά τη διάρκεια του working from home routine μας, εξακολουθούμε να θέλουμε να είμαστε περιποιημένες και λαμπερές.

Η φυσική ομορφιά έρχεται από τη τακτική ενυδάτωση του προσώπου μας και την προστασία του από της ακτίνες του ήλιου, ωστόσο... ένα trick που θα κάνει το natural look σας ακόμα πιο όμορφο, είναι τα ωραία, περιποιημένα ζουμερά χείλη. Θέλετε να μάθετε πως να τα αποκτήσετε; Scroll down και ακολουθήστε παρακάτω βήματα.

1. Χρησιμοποιήστε κάποιο scrub χειλιών για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και το τυχών ξεφλούδισμά τους από το κρύο. Κάντε click εδώ για να δείτε μερικές υπέροχες hοme made συνταγές για DIY lip scrubs.

2. Σκουπίστε τα χείλη σας με μια πετσέτα κάνοντάς τα απαλό μασάζ

3. Στη συνέχεια, εφαρμόστε κάποιο balm χειλιών και βουρτσίστε τα απαλά με την οδοντόβουρτσά σας. Αυτό το step θα κάνει την διαφορά στα χείλη σας... αλλά με το μαλακό, γιατί το δέρμα των χειλιών μας είναι πολύ ευαίσθητο.

4. Στεγνώστε τα χείλη σας με μια πετσέτα, και τέλος εφαρμόστε ένα plumping gloss.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση