ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

The One That I Want: Γιορτάζοντας το Chanel No.5!

Σταύρη Φράγκου

Ένα δυνατό background, μια λίστα σκηνοθετών που συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως οι Ridley Scott , Luc Besson, Kathryn Bigelow και Martin Scorsese, μια σειρά από μούσες όπως οι Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Carole Bouquet και Nicole Kidman... Το διάσημο άρωμα του οίκου Chanel συνεχίζει να μαγεύει τις γυναίκες απ' όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Μια βραδιά που μύριζε Chanel No.5 είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο δείπνο που περέθεσε ο Karl Lagerfeld για να ''γιορτάσει'' τη νέα εκδοχή του αρώματος και να παρουσιάσει τη νέα του μούσα, που δεν είναι άλλη από την Gisele! Baz Luhrmann, Lily Allen , Lily Aldridge, Gigi Hadid, Poppy Delevingne, Karlie Kloss, Julia Restoin Roitfeld, Lauren Santo Domingo και Anna Wintour ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που απόλαυσαν τη ζεστή φιλοξενία του Κάιζερ της μόδας.

Μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα, φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας η Gisele είναι μία από τις πιο όμορφες και δυναμικές γυναίκες της δεκαετίας, και πλέον το πρόσωπο του θρυλικού αρώματος, που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Chanel No. 5, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Baz Luhrmann.

Μέσα από τα μάτια του Luhrmann, βλέπουμε την Nο 5 γυναίκα να αποφασίζει να ακούσει την καρδιά της. Μια σύγχρονη γυναίκα που ξέρει ακριβώς ποια είναι, και πασχίζει να βρει χώρο στη ζωή της για τα πάντα, τον εαυτό της, την οικογένεια, την καριέρα και την αγάπη.

Το Chanel No.5 ιδρύθηκε το 1921 όταν η Coco Chanel ζήτησε από την μεγάλη αρωματοποιό Ernest Beaux να δημιουργήσει ένα άρωμα που αντανακλά το όραμά της, τη σύγχρονη θηλυκότητα. Ο αριθμός 5 ήταν ο τυχερός αριθμός της Coco Mademoiselle και ήταν η πέμπτη επιλογή αρώματος που της παρουσίασαν, έτσι γεννήθηκε ο θρύλος με το όνομα Chanel No.5.

Πριν από δέκα χρόνια, το No 5 ήταν το άρωμα μιας γυναίκας που αποφάσισε να απαλλαχτεί από όλα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην πραγματικότητα αφήνοντας πίσω τις επιθυμίες της.

''Η γυναίκα Chanel μπορεί να βρίσκεται με τον εαυτό της σε μια παραλία, μπορεί να είναι με το παιδί της, μπορεί να έχει μια φιλοδοξία, την εκπλήρωση της επαγγελματικής ζωής και την ίδια στιγμή μπορεί να έχει μια πραγματική σχέση και ρομαντισμό'' αναφέρει ο Luhrmann. "Στο τέλος, η γυναίκα Chanel επιλέγει την αγάπη''.

Η ισχυρή σύνδεση του Luhrmann με τον κόσμο της μουσικής είναι τόσο προφανής στις μεγάλου μήκους ταινίες του, και αντικατοπτρίζεται στην επιλογή του για το «The One That I Want» του Lo-Fang. Χωρίς λόγια ή διάλογο, η μουσική αποτελεί τη βάση της νέας ταινίας του Chanel No 5.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
The One That I Want  |  Coco Chanel  |  beauty  |  No5  |  perfume  |  Gisele Bundchen  |  dinner  |  new york  |  celebrities  |  fashion

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X