ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Τα αντηλιακά Lancaster είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε το καλοκαίρι

Η αποστολή τους: στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος με μια παγκόσμια προσέγγιση που είναι μοναδική για τη Lancaster και στοχεύει στην επισκευή και προστασία του δέρματος, χωρίς συμβιβασμούς.

Σταύρη Φράγκου

H αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως της εποχής καθώς ο ήλιος υπάρχει ολόχρονα αλλά ειδικότερα το καλοκαίρι όπου ο ήλιος είναι πολύ πιο επικίνδυνος. Η Lancaster με περισσότερα από 75 χρόνια τεχνογνωσίας και ερευνών στην αναγέννηση των κυττάρων, με τα επιστημονικά εργαστήρια της να έχουν καταστεί πρωτοπόροι στη φροντίδα του δέρματος λανσάρει αντηλιακά για το φετινό καλοκαίρι που είναι must have.

Στο κομμάτι της προστασίας οι ερευνητές της Lancaster ανέπτυξαν πραγματική τεχνογνωσία μέσω πολυάριθμων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και σημαντικών καινοτομιών, αποκωδικοποιώντας το πλήρες φάσμα του φωτός, και μελετώντας την ακριβή επίδρασή του στο δέρμα.

Καθώς η τεχνολογία έχει ήδη βελτιωθεί το 2021 με φίλτρα UV που σέβονται το περιβάλλον και τα κοράλλια, τώρα είναι επίσης εμπλουτισμένα με ενισχυμένη προστασία από το μπλε φως στο οποίο είμαστε όλοι εκτεθειμένοι σε καθημερινή βάση.


Κατά τη διάρκεια της έρευνας τους αντιλήφθηκαν ότι το εμπόδιο που παρέχουν τα φίλτρα UV δεν επαρκεί πάντα για την προστασία του δέρματος από ορισμένες αναπόφευκτες βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Για να καταπολεμήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τους παράγοντες που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος, τα εργαστήρια της Lancaster έχουν αναπτύξει ολοένα και πιο προηγμένες φόρμουλες υψηλής τεχνολογίας που ενισχύουν τον μηχανισμό αυτοάμυνας του δέρματος και διεγείρουν το φυσικό του σύστημα επανόρθωσης. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύεται η ικανότητα του δέρματος να αντέχει τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και διατηρείται η νεανική του όψη.

Η υπόσχεση της Lancaster για το 2022
Ενισχυμένη φόρμουλα με ασυναγώνιστη αίσθηση και σαγηνευτικό εμβληματικό άρωμα που εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματική προστασία, όλα σε φόρμουλες και συνθέσεις «καθαρές» και φιλικές δεν είναι τοξικές για τη θαλάσσια ζωή.
 
Γιατί η Lancaster είναι πολύ περισσότερα από απλά προϊόντα αντηλιακής φροντίδας.
ΟΛΟ ΤΟ DNA ΤΗΣ LANCASTER ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ SUN BEAUTY & SUN SPORT
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 
Η επιστήμη του φωτός με την πιο ανεπτυγμένη έκδοση της τεχνολογίας Full Light η οποία βρίσκεται σε όλες τις αντηλιακές σειρές και στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος συμπεριλαμβανομένου του ορατού φωτός. Η ολοκληρωμένη δράση του είναι αποτελεσματική στις ακτίνες UVB και UVA, οι οποίες αποτελούν λιγότερο από το 10% του ηλιακού φάσματος, ενώ προστατεύει από τις ακτίνες Ορατού Φωτός και Υπέρυθρες ακτίνες, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90% του υπολειπόμενου φάσματος. Το 2022,  κατάφεραν να βελτιστοποιήσουν την τεχνολογία Full Light σε έκδοση 2.0, φέρνοντας ενισχυμένη προστασία από το μπλε φως, μια από τις κύριες πηγές ορατού φωτός που ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση του δέρματος γιατί ως μέρος του, υπόκειται σε αυτό σε καθημερινή βάση και όχι μόνο κατά την έκθεση μας στον ήλιο.

- ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ 
Μια πρωτοφανής προσέγγιση στην αντηλιακή περιποίηση: το νέο Sun Repair System
Ενισχύει το σύστημα για την επιδιόρθωση και την προστασία των κυττάρων χρησιμοποιώντας, για πρώτη φορά στη Lancaster, ένα προβιοτικό ενεργό συστατικό που προέρχεται από τη βιοτεχνολογία. Επομένως, οι φόρμουλες επανενεργοποιούν το φυσικό σύστημα για να βοηθήσουν στην επιδιόρθωση των κυττάρων έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικά στις αρνητικές επιπτώσεις της επανειλημμένης έκθεσης στον ήλιο.

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ 
Ενισχυμένη λάμψη στην επιδερμίδα με το Tan Activator Complex
Οι φόρμουλες περιέχουν το εμβληματικό σύμπλεγμα Tan Activator Complex, που ενισχύει τη σύνθεση και τη διάχυση της μελανίνης στο δέρμα, με αποτέλεσμα ένα λαμπερό, ομοιόμορφο και μακράς διαρκείας μαύρισμα, ακόμη και για δέρμα που μαυρίζει λιγότερο εύκολα.

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 

ΤΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ: SUN BEAUTY
The Sun Protective Fluid SPF 30: η νέα έξυπνη κίνηση προστασίας για το πρόσωπο που βοηθά στην επιδιόρθωση της βλάβης που προκαλείται από τον ήλιο, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφο μαύρισμα.

Sun Protective Water SPF 30 & 50, όλη προστασία της Lancaster σε μία ανάλαφρη, αναζωογονητική και «υδάτινη» υφή, για το σώμα που διασφαλίζει ευρεία προστασία από τον ήλιο με αόρατο φινίρισμα.

SUN SPORT μια σειρά για υψηλές επιδόσεις που προσφέρει προστασία υψηλής απόδοσης που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος με φόρμουλες ανθεκτικές στο νερό και τον ιδρώτα. 

Invisible Face Gel SPF 30 και Cooling Invisible Body Mist SPF 30 & 50, το δίδυμο προστασίας για πρόσωπο και σώμα που άμεσα γίνεται ένα με το δέρμα 

Το Cooling Invisible Body Mist SPF 30 & 50 εφαρμόζεται σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα αφήνοντάς το αναζωογονημένο.

Η δέσμευση για πιο υπεύθυνη αντηλιακή προστασία
Η σειρά αντηλιακής φροντίδας της Lancaster ανέλαβε μια διπλή πρόκληση με σεβασμό στο περιβάλλον: «καθαρές και φιλικές προς τους ωκεανούς» συνθέσεις που είναι ταυτόχρονα αισθησιακές και αποτελεσματικές.
ΚΑΘΑΡΕΣ γιατί φροντίζει όλους τους τύπους δέρματος με μινιμαλιστικές, vegan και βιοδιασπώμενες φόρμουλες. 
ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για τη μείωση των επιπτώσεων στο θαλάσσιο οικοσύστημα με αδιάβροχες φόρμουλες και μη υδατοδιαλυτά αντηλιακά φίλτρα. Οι σειρές Sun Sensitive, Sun Beauty και Sun Sport, έχουν ένα σύστημα αντηλιακών φίλτρων, σχεδιασμένο να σέβεται περισσότερο τους ωκεανούς, να μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. 

Επιπλέον, οι συσκευασίες περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση, ενώ τα πτυσσόμενα κουτιά μας είναι κατασκευασμένα με χαρτί από υπεύθυνες πηγές για να συμβάλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση