ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Selena Gomez: Μας δείχνει το πιο γιορτινό αξεσουάρ για τα φετινά Χριστούγεννα

Που να βρείτε τους 3 πιο ωραίους φιόγκους για τα μαλλιά στην κυπριακή αγορά.

Μαρία Καραμάνου

Η Selena Gomez επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό χτένισμα στο πιο πρόσφατο story της στο Instagram. Ο χαρακτηριστικός μεγάλος φιόγκος που φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της αποτελεί ένα εκθαμβωτικό στοιχείο. Αυτό το εντυπωσιακό χτένισμα προσδίδει μια νέα διάσταση στον ορισμό της γοητείας, αφού αναβαθμίζει ένα απλό σινιόν.

Το μεγάλο, μαύρο αξεσουάρ στο πίσω μέρος του κεφαλιού δεν αποτελεί απλώς διακοσμητική προσθήκη, αλλά αναδεικνύεται σε εντυπωσιακό σημείο ενδιαφέροντος. Η εμφάνιση αποπνέει την αίσθηση των εορτών, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί έναν αέρα διασκέδασης και παιχνιδιάρικης κομψότητας. Ο φιόγκος, με το μεγάλο του σχήμα, αναδεικνύει τη δημιουργικότητα στο χτένισμα, προσδίδοντας ένα ξεχωριστό στυλ στην εμφάνιση της Selena Gomez.

Η τάση με τους φιόγκους στα μαλλιά μπορεί να υιοθετηθεί με διάφορους τρόπους, και δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσουμε ένα έτοιμο αξεσουάρ. Μια εναλλακτική επιλογή είναι να δημιουργήσουμε φιόγκους χρησιμοποιώντας τα ίδια μας τα μαλλιά. Αυτό το ευφάνταστο χτένισμα δεν απαιτεί πολύ χρόνο και μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα και το στυλ.

Ένας μοναδικός φιόγκος στα μαλλιά μπορεί να προσθέσει μια νότα φρεσκάδας στην εμφάνιση μας και να δημιουργήσει έναν διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό χαρακτήρα. Με τη δημιουργικότητα μας, μπορούμε να πειραματιστούμε με διάφορες τεχνικές χτενίσματος για να επιτύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει το προσωπικό μας στυλ.

Ας ανανεώσουμε λοιπόν την ατμόσφαιρα των γιορτών στην καθημερινότητά μας, εφαρμόζοντας αυτήν την τάση. Είτε επιλέξουμε έναν μεγάλο φιόγκο όπως η Selena, είτε να πειραματιστούμε με διάφορες τεχνικές χτενίσματος, οι φιόγκοι αναμφίβολα προσφέρουν μια αναζωογονητική πνοή στο στυλ μας. Ας αγκαλιάσουμε αυτήν την γοητευτική τάση και ας την καταστήσουμε αναπόσπαστο μέρος της γιορτινής μας εμφάνισης.

Ας δούμε τους αγαπημένους μας φιόγκους από την κυπριακή αγορά:


Satin bow clip €8.99 από Bershka BUY NOW


HAIR BOW €7.99 από Pull&Bear BUY NOW


Satin Bow Hair Clip €12 από Next Direct BUY NOW

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση