ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Υγρασία: Πώς επηρεάζει το δέρμα και τα μαλλιά μας

Τα τιπς που πρέπει να γνωρίζετε

Μαρία Σάββα

Η υγρασία αποτελεί έναν ανίκητο παράγοντα που επηρεάζει τόσο τα χτενισμένα μαλλιά όσο και ένα πλήρες μακιγιάζ look. Στη χώρα μας, η υγρασία είναι παρούσα κατά τη διάρκεια όλου του έτους, καθώς φαίνεται καθαρά από την κατάσταση των αυτοκινήτων κατά μια πρωινή βόλτα.

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που προκύπτει είναι το φριζάρισμα των μαλλιών και η έντονη λιπαρότητα του προσώπου, καθώς αυτή η ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το στυλ και το καλλυντικό αποτέλεσμα.

Για τη διαχείριση αυτών των προβλημάτων, υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές για τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Όσον αφορά τα μαλλιά, είναι σημαντικό να μην υπερβάλλετε στη χρήση προϊόντων κατά του φριζαρίσματος. Λιγότερη ποσότητα από το αντι-φριζ προϊόν είναι προτιμότερη.

Photo by @sophiarichie on Instagram

Ένα σημαντικό προϊόν είναι η θερμοπροστατευτική κρέμα, που προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία και δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φίλτρο.

Τέλος, ένα παλιό, αλλά αποτελεσματικό tip είναι να ψεκάσετε λακ σε ένα χτενίσματος πριν από την έκθεση στην υγρασία. Αυτό θα διατηρήσει τη χτένα σας άθικτη.

Όσον αφορά το μακιγιάζ, το primer παίζει καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία της επιδερμίδας, ενώ το setting spray κλειδώνει το μακιγιάζ, εξασφαλίζοντας μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση