ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Ρυτίδες γύρω από τα χείλη; Nα τι να κάνετε για να τις μειώσετε

Ένα beauty tip για να υιοθετήσετε τώρα

Ριάνα Στυλιανού

Όσο μεγαλώνουμε, τείνουμε να δίνουμε περισσότερη σημασία στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας παρά το μακιγιάρισμα. Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα που να μην αφήνει τα σημάδια του χρόνου να είναι ορατά πάνω στο δέρμα... αλλά αυτό, κακά τα ψέματα δεν είναι φυσικό. Όσο περνούν τα χρόνια, ανεξαιρέτως το πόσο φροντίζετε την επιδερμίδα σας, είναι λογικό να εμφανιστούν γραμμές γύρο από τα μάτια, τα χείλη και το μέτωπό σας. Υπάρχουν όμως μερικά beauty tips που μπορούν να κάνουν αυτές τις γραμμές λιγότερο ορατές.

Μια περιοχή που τείνει να εμφανίζει αρκετές ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης είναι τα χείλη μας. Ειδικά εάν είστε καπνίστρια, αυτές οι γραμμές θα είναι πιο έντονες και εμφανής, οπόταν να ακόμη ένας λόγος για να κόψετε αυτή τη κακή συνήθεια.

Μάλλον θα γνωρίζεται ήδη πως η συστηματική ενυδάτωση του δέρματος βοηθά στο να μην εμφανιστούν οι ρυτίδες στην επιδερμίδα μας, επόμενος το lip balm είναι μια καλή αρχή για να φροντίζετε τα χείλη σας, τόσο για τις ρυτίδες όσο και τη ξηρότητα που δημιουργείτε λόγο αλλαγής καιρού κτλ.

The tip:
Τα χείλη μας, είναι τόσο ευαίσθητα όσο το δέρμα γύρω από τα μάτια μας, έτσι μπορείτε κάλλιστα να εφαρμόζετε κάθε βράδυ, μια μικρή δόση κρέμας ματιών πάνω στα χείλη σας αλλά και γύρω από αυτά. Τα αντιγηραντικά συστατικά που περιέχει η κρέμα ματιών, θα καθυστερήσουν τα σημάδια που φέρει ο χρόνος γύρω από τα χείλη σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ομορφιά  |  tips  |  χείλη  |  lips  |  beauty

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση