ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Πώς να αντιγράψετε το μακιγιάζ της Zoe Kravitz από το MET Gala

Η Zoë Kravitz παρευρέθηκε στο πολυαναμενόμενο Met Gala 2018 και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με έναν διπλό μαγικό Yves Saint Laurent συνδυασμό, σε φόρεμα και μακιγιάζ. Ως μούσα Yves Saint Laurent Beauté, το μακιγιάζ της Zoë, το οποίο επιμελήθηκε η make up artist Tina Park, έγινε αποκλειστικά με καλλυντικά YSL σε dusty beige και κόκκινες αποχρώσεις και με έμπνευση τη γυμνή επιδερμίδα:

Επιδερμίδα: Η Nina προετοίμασε την επιδερμίδα της Zoë με την κρέμα ημέρας Or Rouge.

Bάση: Για να πετύχει το φυσικό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε το Touche Éclat All in One Glow στην απόχρωση B40 και το τοποθέτησε με τα δάχτυλα της. Το στιλό Touche Éclat στην απόχρωση 4.5 χρησιμοποιήθηκε για να δώσει φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια, περιμετρικά του στόματος της, στο πηγούνι και τα ζυγωματικά. Για να σταθεροποιήσει το foundation εφάρμοσε την Poudre Compact Radiance Perfectore Universelle στην περιοχή Τ.

Touche Éclat All in One Glow, Touche Éclat 4.5 και Poudre Compact Radiance Perfectore Universelle

 

Φρύδια: Η Nina τόνισε το σχήμα των φρυδιών της Zoë με το Dessin des Sourcils Brow Pencil στην απόχρωση Dark Brown και το Couture Brow N.1 Brun Dore.

Ζυγωματικά: Το Touche Éclat Éclat All-in-One Glow χρησιμοποιήθηκε ξανά, αλλά σε έναν τόνο πιο σκούρο για να ζεστάνει την επιδερμίδα αλλά και για να γίνει το απαραίτητο contour. Η Nina πρόσθεσε και μια πινελιά από το ρουζ Blush Volupte #8 στα ζυγωματικά της.

Dessin des Sourcils Brow Pencil,  Couture Brow N.1 Brun Dore, Touche Éclat Éclat All-in-One Glow και Blush Volupte #8.

 

Χείλη: Το σχήμα στα χείλη δόθηκε με το Dessin des Levres Lip Liner #14 Rose Fume, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε το Rouge Pur Couture στην απόχρωση Beige Tribute.

Μάτια: Με ένα μέτριο συνθετικό πινέλο η Nina έβαλε μια πινελιά από το ρουζ Blush Volupte #8 τόσο στο κινητό όσο και στο σταθερό βλέφαρο της Zoë και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας την Couture Contouring Palette στην απόχρωση Rosy Contouring, έδωσε βάθος αλλά και σταθερότητα στο μακιγιάζ των ματιών με την σκούρα απόχρωση και τοποθέτησε την πιο ανοιχτή στο κόκκαλο του φρυδιού.

Dessin des Levres Lip Liner #14 Rose Fume, Rouge Pur Couture Beige Tribute, Blush Volupte #8 και Couture Contouring Palette Rosy Contouring

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
YSL Beauty  |  Zoe Kravitz  |  ΜΕΤ  | 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μακιγιάζ που θα αλλάξουν την εμφάνιση σας.
Σταύρη Φράγκου
 |  BEAUTY