ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Με αυτό τον τρόπο τα χείλη σας θα δείχνουν πιο ζουμερά

Ένα απλό trick που θα αλλάξει την όλη ρουτίνα ομορφιάς σας

Ριάνα Στυλιανού

Τα ζουμερά χείλη είναι ένα χαρακτηριστικό, που λίγο ή πολύ όλες μας θέλουμε να έχουμε.

Έτσι, επενδύουμε σε lip plum glosses που με την φόρμουλά τους κάνουν τα χείλη μας να φουσκώνουν ελάχιστα, στα μολύβια με φυσικούς τόνους για να δώσουμε έμφαση στο περίγραμμα των χειλιών μας, αλλά και σε lip injection για να δούμε μια πραγματικά αισθητή διαφορά στο μέγεθός τους.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ έξυπνο trick ομορφιάς, που μπορεί να δημιουργήσει το illusion πιο μεγάλων και juicy χειλιών, που είναι απλό στην εκτέλεσή του και φυσικά ανώδυνο. Το μυστικό βρίσκεται στις σκιές που θα δημιουργήσουμε με ένα bronzer, μια ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά ή ένα self tan προϊόν.

Με οποίο product θέλετε λοιπόν από τα πιο πάνω για να χρησιμοποιήσετε, αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε μια απαλή στρώση κάτω από τα χείλη σας, ανάμεσα από αυτά και το πιγούνι δηλαδή, δίνοντας έμφαση στην ήδη υπάρχουσα φυσική σκίαση.

Ακόμα ένα σημείο που μπορούμε να επεξεργαστούμε με το bronzer μας, είναι το cupid's bow, aka το μικρό τρυγονάκι που σχηματίζεται πάνω από τα χείλη μας. Εφαρμόζοντας ελάχιστο προϊόν πάνω σε αυτό το μέρος, θα δημιουργήσετε το επιθυμητό illusion.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση