ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν το πρώτο σας τατουάζ

Η ολοκληρωμένη διαδικασία για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μαρία Καραμάνου

Το τατουάζ είναι μια εξαιρετική έκφραση της προσωπικότητας και του στυλ, αλλά η προετοιμασία και η επιλογή του κατάλληλου καλλιτέχνη είναι ζωτικής σημασίας. Πριν ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι, αξίζει να λάβετε υπόψη κάποια σημαντικά στοιχεία όπως να ψάξετε για έναν έμπειρο καλλιτέχνη τατουάζ. Δείτε το portfolio τους, διαβάστε κριτικές, και σιγουρευτείτε ότι ο χώρος είναι καθαρός και συμμορφώνεται με τα πρότυπα υγιεινής.

Επιλέξτε ένα σχέδιο που έχει σημασία για εσάς. Σκεφτείτε για το μέγεθος και τη θέση του στο σώμα σας. Σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει και έχετε πίει νερό πριν το ραντεβού. Η καλή διατροφή βοηθά στην ανεκτικότητα του πόνου. Η προστασία από τον ήλιο και η φροντίδα του τατουάζ μετά τη διαδικασία είναι ουσιώδης. Ακολουθήστε τις οδηγίες του καλλιτέχνη σας για τη φροντίδα του τατουάζ.

Εάν έχετε προβλήματα υγείας ή παίρνετε φάρμακα, συζητήστε το με τον γιατρό σας πριν κάνετε το τατουάζ. Είναι σημαντικό να είστε ενυδατωμένοι πριν από τη διαδικασία. Η ενυδάτωση βοηθάει στην εύκολη εισαγωγή του μελανιού και μειώνει τον πόνο.

Βεβαιωθείτε ότι το στούντιο τατουάζ έχει όλες τις αναγκαίες άδειες και ακολουθεί υψηλά πρότυπα υγιεινής. Η καθαριότητα είναι κλειδί για την αποφυγή προβλημάτων υγείας. Επικοινωνήστε με τον καλλιτέχνη εκ των προτέρων και συζητήστε το σχέδιο και τις λεπτομέρειες. Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε μια προσωρινή επίδειξη για να δείτε πώς θα μοιάζει πάνω σας.

Η εφαρμογή μιας πλαστικής μεμβράνης και η επακόλουθη αφαίρεση της, σε συνδυασμό με τον καθαρισμό με άφθονο χλιαρό νερό και απαλό καθαριστικό, αποτελούν σημαντικά βήματα για τη σωστή επούλωση.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση