ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Contouring: Τα πιο εύκολα hacks για το contouring στη μύτη σας

Ακολουθήστε όλα τα βήματα για το απόλυτο look.

Μαρία Καραμάνου

Το contouring είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μακιγιάζ που έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ομορφιά και τη δυνατότητά μας να την αναδείξουμε. Με τη σωστή εφαρμογή, το contouring μπορεί πραγματικά να αναδείξει και να διαμορφώσει την εικόνα μας με εντυπωσιακό τρόπο. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία που μπορούμε να αναδείξουμε με το contouring είναι η μύτη.

Η μύτη αποτελεί ένα κεντρικό σημείο του προσώπου μας και η σωστή τεχνική contouring μπορεί να επιτρέψει να τη διαμορφώσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις μας. Ανεξαρτήτως του μήκους της μύτης, μπορούμε να την αναδείξουμε με τρόπο που ταιριάζει στην εμφάνισή μας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του contouring στη μύτη είναι να της προσδώσει μια πιο αδύνατη και λεπτή εμφάνιση. Για να το επιτύχουμε αυτό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σκούρο concealer ή bronzer και στις δύο πλευρές της μύτης. Αυτό θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι η μύτη μας είναι λεπτότερη.

Αντίστοιχα, εάν θέλουμε να διορθώσουμε τη μύτη μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν φωτεινότερο τόνο στην βάση της μύτης. Αυτό θα προσθέσει φωτεινότητα και θα δώσει την εντύπωση ότι η μύτη μας έχει καλύτερη αναλογία. Σημαντικό είναι να ακολουθούμε τη φυσική γραμμή της μύτης μας και να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά που ήδη έχουμε. 

1. Εφαρμόστε το προϊόν με ακρίβεια
Για να επιτύχετε το σωστό contouring στη μύτη, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο και εφαρμόστε το προϊόν με ακρίβεια. Ξεκινήστε από τη αρχή της μύτης και ακολουθήστε τη φυσική γραμμή της. Μπορείτε να εφαρμόσετε και στην βάση της μύτης, αν θέλετε να τη διαμορφώσετε.

2. Αναμείξτε καλά
Ένα σημαντικό βήμα είναι να αναμείξετε καλά το προϊόν, ώστε οι σκιές να δείχνουν φυσικές. Χρησιμοποιήστε το πινέλο σας για να αναμείξετε το προϊόν και να δημιουργήσετε ομαλές γραμμές προς τα κάτω.

3. Highlighter Trick
Για να ολοκληρώσετε το contouring της μύτης, μπορείτε να εφαρμόσετε έναν φωτεινότερο highlighter στην άκρη της μύτης. Αυτό θα προσθέσει φωτεινότητα και θα δημιουργήσει αντίθεση με τη σκιά, αναδεικνύοντας τη μύτη σας.

4. Αναμείξτε καλά
Αναμείξτε το contour, το highlighter και το foundation με προσοχή, ώστε να δημιουργήσετε ομαλές γραμμές και να εξασφαλίσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

5. Πρακτική και εξάσκηση
Η πρακτική και η εξάσκηση είναι κλειδί για να μάθετε πώς να κάνετε σωστό contouring στη μύτη σας. Αρχίστε με ελαφριά προϊόντα και αυξήστε την πίεση και την ποσότητα όταν νιώσετε άνετα.

Το contouring της μύτης είναι μια τεχνική μακιγιάζ που μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακά αποτελέσματα και να αναδείξει την ομορφιά του προσώπου. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και με πολύ εξάσκηση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό contour στη μύτη σας που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας με φυσικό και διακριτικό τρόπο. Θυμηθείτε να μην υπερβάλλετε, καθώς η φυσικότητα είναι πάντα η καλύτερη επιλογή στο μακιγιάζ.

Δείτε το βίντεο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
contouring  |  makeup hacks  |  μύτη  |  μακιγιάζ  |  tips  |  tutorial  |  τεχνική  |  makeup tricks  |  kylie jenner  |  how to  |  step by step  |  highlighter  | 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση