ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το πιο glamorous μακιγιάζ ματιών που ταιριάζει σε όλες

Δημιουργήστε το λαμπερό Halo Eye Makeup Look με τα πιο απλά βήματα.

Μαρία Καραμάνου

Το halo μακιγιάζ ματιών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μακιγιάζ των τελευταίων ετών, και δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς γιατί. Η λέξη «halo» ή αλλιώς «φωτοστέφανο», περιγράφει ακριβώς το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής: ένα φωτεινό σημείο στο κέντρο των ματιών που δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα. Αυτό το μακιγιάζ δίνει βάθος και διάσταση στο βλέμμα, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα μάτια με έναν λαμπερό φωτεινό κύκλο.

Η τεχνική αυτή μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα στυλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και την περίσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινές, μεταλλικές σκιές για ένα έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ή μπορείτε να επιλέξετε πιο φυσικές αποχρώσεις για ένα καθημερινό, κομψό look.

Photo By @danieledevitis_mua On Instagram

Αυτό που κάνει το halo μακιγιάζ τόσο ελκυστικό είναι ότι μπορεί να δημιουργηθεί με απλά βήματα και χρησιμοποιώντας λίγα μόνο προϊόντα. Επιπλέον, είναι προσαρμόσιμο σε όλους τους τύπους δέρματος και σχήματα ματιών. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εντυπωσιακή και λαμπερή εναλλακτική στο καθημερινό σας μακιγιάζ, το halo μακιγιάζ ματιών είναι μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει να δοκιμάσετε.

Για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό halo eye makeup look, θα χρειαστείτε τα εξής βασικά προϊόντα:

1. Παλέτα σκιών: Επιλέξτε μια παλέτα σκιών που περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών και σκούρων αποχρώσεων. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο αντίθετες αποχρώσεις (φωτεινή και σκούρα) για το halo effect.

2. Πινέλα ματιών: Θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο πινέλα ματιών, ένα για την εφαρμογή των σκιών και ένα για την ανάμειξη.

Photo By @glammed_by_lorraine On Instagram

3. Μάσκαρα: Μια καλή μάσκαρα θα βοηθήσει να αναδείξετε τις βλεφαρίδες σας και να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών.

4. Eyeliner: Εάν θέλετε να δώσετε έναν πιο έντονο χαρακτήρα στα μάτια σας, ένα eyeliner μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός γραμμωτού look.

5. Primer: Ένα καλό eyelid primer θα βοηθήσει τις σκιές να κρατήσουν για περισσότερο χρόνο και να ενισχύσουν τη φωτεινότητα των αποχρώσεων.

Το Halo eye makeup είναι ένα όμορφο και εντυπωσιακό look που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Εφαρμογή Primer
Ξεκινήστε με την εφαρμογή ενός eyelid primer σε όλο το άνω βλέφαρο. Αυτό θα βοηθήσει το μακιγιάζ να κρατήσει για περισσότερο χρόνο και θα δημιουργήσει μια λεία βάση για το blending.

Βήμα 2: Εφαρμογή Σκούρων Σκιών
Χωρίστε το άνω βλέφαρο σε τρεις κάθετες λωρίδες. Εφαρμόστε μια σκούρη σκιά στο εσωτερικό 1/3 και στο εξωτερικό 1/3 του ματιού, αφήνοντας το κέντρο κενό. Με ένα μικρό πινέλο ή μολύβι, τονίστε την κάτω γραμμή του βλεφάρου σας με τις σκούρες σκιές.

Βήμα 3: Εφαρμογή Φωτεινής Σκιάς στο Κέντρο
Σειρά έχει η εφαρμογή μιας ανοιχτόχρωμης ιριδίζουσας σκιάς στο κέντρο του βλεφάρου. Αυτή η σκιά θα προσφέρει λάμψη και ένταση στο μακιγιάζ σας. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο σκιάς για ακρίβεια.

Βήμα 4: Blending
Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο σκιάς για να αναμείξετε καλά τις σκιές μεταξύ τους. Το καλό blending θα δημιουργήσει μια ομαλή μετάβαση ανάμεσα στις αποχρώσεις.

Βήμα 5: Τελειώνοντας το Look
Χρησιμοποιήστε ένα απαλό eyeliner στο χρώμα της αρεσκείας σας για να κάνετε μια λεπτή γραμμή στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες σας. Επίσης, εφαρμόστε πλούσιες στρώσεις μάσκαρας. Για ένα πιο εντυπωσιακό βραδινό look, μπορείτε να επιλέξετε αυτοκόλλητες βλεφαρίδες και να τις εφαρμόσετε στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό halo eye makeup look που θα εντυπωσιάσει.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση