ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Οι γυναίκες με την πιο όμορφη επιδερμίδα ακολουθούν αυτά τα 3 tips

Ακολουθήστε τα, για σφριγηλό και ελαστικό δέρμα

Ριάνα Στυλιανού

Η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τη γυναίκα, και αυτή τείνει να δίνει περισσότερη έμφαση στο κομμάτι μετά τα 25 της.

Σε αυτή την ηλικία αρχίζουμε και βλέπουμε μικρές, πολύ διακριτικές γραμμές έκφρασης στο πρόσωπό μας, και γνωρίζουμε πως στη συνέχεια με το πέρασμα του χρόνου θα γίνουν πιο βαθιές, εάν δεν περιποιηθούμε το δέρμα μας.

κάπως έτσι λοιπόν, θέλοντας να προλάβουμε την εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπό μας, επενδύουμε σε διάφορα προϊόντα περιποίησης, σε ορούς, κρέμες, κάνουμε facials και εντάσσουμε στη ρουτίνα μας διάφορα αλλά hacks για να διατηρήσουμε την ελαστικότητα στο δέρμα μας.

Κάνοντας όμως μια έρευνα πάνω στον εν λόγω τομέα, βρήκαμε τα 3 κυριότερα tips που ακολουθούν οι πιο ώριμες γυναίκες με όμορφη επιδερμίδα, και θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Body Shop Greece (@thebodyshopgr)

1. Quality over quantity
Οι γυναίκες που γνωρίζουν από περιποίηση, είναι επιλεκτικές στα προϊόντα που αγοράζουν, τόσο όσον αφορά στην ποιότητά τους όσο και στην ποσότητα. Προτιμούν να επενδύσουν σε ένα πανάκριβο (αλλά πολύ καλό) προϊόν από το να αγοράσουν πολλά φτηνότερα, απλά για να γεμίσουν το συρτάρι τους

2. Go natural, or go home
Τα clean καλλυντικά που κατασκευάζονται από υλικά παρμένα από τη φύση, κάνουν πραγματικά θαύματα, τόσο στα μαλλιά όσο στην επιδερμίδα. Οι γυναίκες λοιπόν που έχουν δοκιμάσει πολλά και διάφορα προϊόντα περιποίησης, τείνουν στο τέλος να προτιμούν αυτά με τα περισσότερα φυσικά συστατικά.

3. Sun lover… but with limits
Καμία γυναίκα που θέλει να εξασφαλίσει μια όμορφη επιδερμίδα μέχρι τα βαθιά γεράματα, δεν βγαίνει από το σπίτι χωρίς να εφαρμόσει την αντηλιακή της κρέμα. Η χρήση της πρέπει να γίνεται ολόχρονα, ακόμα και τις πιο μουντές μέρες του χειμώνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ομορφιά  |  γυναίκα  |  δέρμα  |  health  |  beauty  |  tips

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση