ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Ο μοναδικός τρόπος για να μη μουτζουρώνετε το eyeliner σας

Δείτε ποιο είναι αυτό το μυστικό ομορφιάς

Ριάνα Στυλιανού

Αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να δείξουμε πως βάλαμε ιδιαίτερο κόπο στο μακιγιάζ σας, είναι αναμφίβολα με την εφαρμογή ενός καλλίγραμμου eyeliner.

Αυτή η γραμμή, που αν δημιουργηθεί σωστά έχει τον μαγικό τρόπο κάνει τα μάτια μας πιο επιβλητικά και το βλέμμα μας πολύ πιο έντονο, είναι ένας τρόπος για να αναβαθμίσουμε το μακιγιάζ μας. Ωστόσο, εάν το eyeliner δεν εφαρμοστεί όπως πρέπει ή μουτζουρωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας... well, είναι καταστροφικό.

Τα μάτια είναι τα “παράθυρα” της ψυχής όπως λένε πολλοί, δηλαδή είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, επομένως και το κέντρο εστίασης. Με αυτό μπορείτε να συμπεράνετε πως το να δημιουργούμε ένα κολακευτικό eye make up είναι πολύ σημαντικό.

Σίγουρα χρειάζεται αρκετό practice για να καταφέρετε τη τέλεια γραμμή, ωστόσο τα steps που δεν πρέπει με τίποτα να παραμελείτε είναι τα αρχικά, έτσι ώστε να διατηρήσετε το eyeliner σας σταθερό, χωρίς να μουτζουρώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το μυστικό βρίσκετε στη βάση του ματιού, δηλαδή στο να δημιουργήσετε μια σταθερή επιφάνεια για το υγρό προϊόν με το οποίο θα σχηματίσετε τη γραμμή. Αρχικά εφαρμόστε κονσίλερ κάτω από τα μάτια σας για να καλύψετε τυχόν μαύρους κύκλους. Στην συνέχεια εφαρμόστε ένα eyeshadow base, ένα κρεμώδης προϊόν που θα σταθεροποιήσει οτιδήποτε εφαρμοστεί πάνω στα βλέφαρά σας. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει και στην συνέχεια απλώστε μια nude σκιά για να απαλύνετε τη βάση σας. Όσο για την επιλογή του eyeliner, καλό θα ήταν να επενδύατε πάνω σε ένα αδιάβροχο προϊόν που διαρκεί περισσότερο. 

Extra tips:

1. Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε το πιο καλλίγραμμο eyeliner, είναι να εφαρμόσετε χάρτινη κολλητική ταινία κάτω από τα μάτια σας, για να δημιουργήσετε τα guidelines που χρειάζεστε.

2. Ένα σημαντικό step πριν δημιουργήσετε την γραμμή στα μάτια σας, είναι να εφαρμόσετε τις σκιές σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση. Εφαρμόστε μια απαλή, καφέ σκιά στην εξωτερική γωνιά του ματιού σας και δημιουργήστε ένα V προς τα πάνω, δηλαδή προς την εξωτερική γωνιά του φρυδιού σας για ένα γατίσιο αποτέλεσμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση