ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

O Christian Louboutin κυκλοφόρησε τα πρώτα του αρώματα

Σταύρη Φράγκου

Έκανε την αρχή με τα παπούτσια, έγινε ο αγαπημένος σχεδιαστής χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια λάνσαρε βερνίκια νυχιών, κραγιόν και gloss και τώρα έκανε την επόμενη κίνησή του, λανσάροντας τρια διαφορετικά αρώματα.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία αρώματα, το Bikini Questa Sera, το Tornade Blonde και το Trouble in Heaven. Το Bikini Questa Sera χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη ζεστασιά των λευκών ανθών, όπως το γιασεμί και ο πολύανθος, το Τornade Blonde έχει στη σύνθεσή του κόκκινο τριαντάφυλλο, cassis και βιολέτα ενώ οι νότες του Trouble in Heaven από πατσουλί και κεχριμπάρι ενώνονται και δημιουργούν ένα γήινο ελιξίριο.

Εκτός από τις νότες που κρύβονται στα αρώματα, οι συσκευασίες που δημιούργησε ο Thomas Heatherwick μας κάνουν να θέλουμε να τα αποκτήσουμε ακόμη περισσότερο.

«Ήθελα αυτά τα αρώματα να ενισχύσουν μια πτυχή της προσωπικότητας μιας γυναίκας, ή ίσως αποκαλύψουν κάτι γι 'αυτήν που κανείς δεν γνώριζε πιο πριν. Θέλω να μεταδώσω στις γυναίκες το μήνυμα να εκφράζονται και να χαίρονται τη θηλυκότητά τους.» δήλωσε ο Christian Louboutin.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση