ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

La Mer Blue Heart: Μια θάλασσα δράσεων για τη διάσωση των ωκεανών

Σταύρη Φράγκου

Ατελείωτη έμπνευση. Θεραπευτικές ενέργειες. Ακόμα και το όνομα La Mer. Η θάλασσα μάς προμηθεύει με τόσα πολλά, και σε αντάλλαγμα, δεσμευόμαστε να δώσουμε πίσω. Γιατί χωρίς τη θάλασσα, δεν θα υπήρχε ζωή - και σίγουρα δεν θα υπήρχε η La Mer. Έτσι για εμάς και για όλους μας η προστασία της είναι προσωπική υπόθεση.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ LA MER
Η θάλασσα είναι ο χώρος όπου ο ιδρυτής της La Mer ανακάλυψε ότι το Giant Sea Kelp θα μπορούσε να ξεκλειδώσει το Miracle Broth™, το ελιξίριο ανανέωσης των κυττάρων που συνεχίζει να τροφοδοτεί κάθε φόρμουλα της μάρκας μέχρι και σήμερα. Αυτά τα χρυσοπράσινα φύλλα φυκιών έδωσαν τον σκοπό της La Mer και σε αντάλλαγμα, η μάρκα έδωσε μια υπόσχεση: να δεσμευτούν για τη διατήρηση των ωκεανών σε ό,τι κάνουν και να γιορτάσουν τη θάλασσα κάθε χρόνο μέσω του La Mer Blue Heart.

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΡΙΩΝ, ΜΑΖΙ
Κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει τον ωκεανό μόνος του- χρειάζεται εμπιστοσύνη, ομαδική εργασία και ένα κοινό όραμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Γι' αυτό η La Mer ξεκίνησε το La Mer Blue Heart Oceans Fund, έναν πόρο που την βοηθά να υποστηρίζουμε οργανισμούς σαν αυτούς που συμμερίζονται τη δέσμευσή μας για την προστασία του ωκεανού.

GREENWAVE
Η GreenWave κλιμακώνει το μοντέλο αναγεννητικής καλλιέργειας ωκεανών σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, συνεργαζόμενη με ψαράδες, ομάδες ιθαγενών και άλλες παράκτιες κοινότητες που δεν διαθέτουν πόρους και επηρεάζονται άμεσα από την κλιματική αλλαγή. Με επιχορήγηση, η La Mer υποστηρίζει τον στόχο τους να φυτέψουν ένα εκατομμύριο στρέμματα αναγεννητικών καλλιεργειών την επόμενη δεκαετία.

EARTHECHO INTERNATIONAL
Η πρωτοβουλία OceanEcho 30X30 της EarthEcho στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου κινήματος νεολαίας για την προστασία του 30% του ωκεανού μας έως το 2030. Βασικές περιοχές εστίασης περιλαμβάνουν τα Γκαλαπάγκος, την Ανταρκτική, την παράκτια Καλιφόρνια και τη νοτιοανατολική Φλόριντα. Μαζί, ξεκίνησαν επίσης την εκστρατεία Future in the Bag, συνεργαζόμενοι με τοπικές κοινότητες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη μείωση της χρήσης πλαστικών σακουλών.

BLUE HEART JAR 
Με ένα συλλεκτικό σχέδιο εμπνευσμένο από τη θάλασσα τη νύχτα, η Limited-Edition Blue Heart Crème de la Mer περιέχει τον ίδιο συνδυασμό συστατικών που δίνει σε κάθε παρτίδα της εμβληματικής ενυδατικής μας τις καταπραϋντικές ιδιότητες του δέρματος.

Η αγορά αυτής της αναμνηστικής Blue Heart Crème de la Mer δεν επηρεάζει τις φιλανθρωπικές δωρεές της La Mer.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση