ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

#HairTrends: Οι αγαπημένες τάσεις για την άνοιξη

Τα 3 hairstyles που θα ανανεώσουν την εμφάνιση σας φέτος.

Μαρία Καραμάνου

Στον σύγχρονο κόσμο της ομορφιάς, η αυτοπεποίθηση και η έκφραση του εαυτού μας μέσα από το στιλ μας έχουν αποκτήσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως και με το μακιγιάζ και τη μόδα, τα μαλλιά αποτελούν έναν καμβά πάνω στον οποίο μπορούμε να εκφραστούμε και να αναδείξουμε την προσωπικότητά μας. Εντούτοις, υπάρχουν κάποιες τάσεις στα μαλλιά που αποφεύγονται το 2024, λόγω της στροφής προς πιο φυσικές και ευέλικτες επιλογές.

Oι υπερβολικά τεχνητές αποχρώσεις μαλλιών δεν είναι πλέον επίκαιρες. Οι υπερβολικά έντονες αποχρώσεις που φαίνονται σαν «μπογιατισμένες» στις ανταύγειες ή τα ομπρέ φτιάχνουν ένα πολύ τεχνητό αποτέλεσμα που απέχει από τη φυσικότητα.

Επίσης, οι εξαιρετικά περίπλοκες και υψηλής συντήρησης κουπ στυλ δεν είναι πλέον το go-to για το 2024. Οι πολύ σύνθετες και δομημένες κομμώσεις δεν ταιριάζουν με τον ρυθμό της σύγχρονης ζωής, όπου οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερη άνεση και ευελιξία στην καθημερινότητά τους.

Αντίθετα, οι τάσεις του 2024 επιδιώκουν τη φυσικότητα και την αυθεντικότητα. Οι αποχρώσεις που προτιμούνται είναι πιο φυσικές και διαχρονικές, ενώ τα hairstyles προτιμούνται να είναι πιο απλά και ευέλικτα, επιτρέποντας στα μαλλιά να κινούνται ελεύθερα και να προσαρμόζονται σε διάφορες καταστάσεις και στυλ ζωής.

Συνοψίζοντας, η τάση του 2024 στα μαλλιά είναι προς πιο φυσικές, ευέλικτες και χαμηλής συντήρησης επιλογές, που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά και επιτρέπουν στον καθένα να εκφραστεί με άνεση και αυθεντικότητα.

Photo By @sofiarichiegrainge On Instagram

Η εξέλιξη των τάσεων στις αποχρώσεις του ξανθού αντικατοπτρίζει τη διαρκή αναζήτηση για φυσικότητα και αυθεντικότητα στο χρώμα των μαλλιών. Ενώ οι πιο θαμπές αποχρώσεις είχαν κυριαρχήσει επί μερικά χρόνια, φέτος παρατηρείται μια μετάβαση προς πιο φυσικές επιλογές.

Οι πιο φυσικές αποχρώσεις ξανθού με σκούρες ρίζες προσδίδουν έναν αέρα αυθεντικότητας και ευκολίας, αναδεικνύοντας τη φυσική δομή των μαλλιών. Οι ζεστοί τόνοι όπως το ανοιχτό μελί, το σκούρο ξανθό και το καστανόξανθο χρώμα είναι επίκαιροι και δημιουργούν ένα φρέσκο και ζωντανό εφέ.

Αυτή η τάση αντικατοπτρίζει επίσης τη διάρκεια και την πρακτικότητα, καθώς οι φυσικές αποχρώσεις είναι πιο εύκολο να συντηρηθούν και να ενσωματωθούν στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, οι σκούρες ρίζες προσθέτουν βάθος και διάσταση στο χρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας ένα πιο δυναμικό αποτέλεσμα.


Photo By @rosiehw On Instagram

H τάση των «money pieces» που είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 2000, έχει επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Αυτή η τάση συνίσταται στο να δημιουργούνται πολύ παχιές και πολύ ανοιχτές μπροστινές τούφες ή ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο, που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αντίθετο στυλ με τα υπόλοιπα μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε και πιο μικρού πάχους φράντζες εάν σας αρέσει παραπάνω ένα πιο minimalistic στυλ.

Αυτή η τάση δίνει ένα πολυδιάστατο και λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, δημιουργώντας ένα φωτεινό και δυναμικό εφέ. Επίσης, είναι μια διακριτική επιλογή που μπορεί να προστεθεί σε διάφορα μήκη και στυλ μαλλιών, από κοντά κούρεμα μέχρι μακριά μαλλιά.

Η δημοφιλία αυτής της τάσης αντανακλά τη διαρκή αναζήτηση για νέους τρόπους ανανέωσης του στυλ, ενώ πολλοί διάσημοι έχουν ήδη υιοθετήσει αυτήν την εμφάνιση, προσθέτοντας στοιχεία λάμψης και φωτεινότητας στα μαλλιά τους.


Photo By @ritaora On Instagram

Η μετάβαση από το παστέλ στις ροδακινί αποχρώσεις αντικατοπτρίζει τη συνεχή εξέλιξη των τάσεων στο χρώμα των μαλλιών και της μόδας γενικότερα. Ενώ το παστέλ λιλά είχε κυριαρχήσει για μια περίοδο και αποτελούσε μια αγαπημένη επιλογή ακόμα και μεταξύ των celebrities, οι ειδικοί προβλέπουν την άνοδο των ροδακινί αποχρώσεων ως τη νέα εναλλακτική.

Οι ροδακινί αποχρώσεις προσφέρουν ένα ζεστό και λαμπερό εφέ στα μαλλιά, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και προσθέτοντας φωτεινότητα στο πρόσωπο. Αυτό το χρώμα είναι πιο ζωντανό και δυναμικό από το λιλά, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεχωρίζει.

Επιπλέον, οι ροδακινί αποχρώσεις είναι πιο προσιτές και ευέλικτες, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα μήκη και στυλ μαλλιών, από κοντές κομμώσεις μέχρι μακριά μαλλιά. Επιπλέον, αυτό το χρώμα είναι ευκολότερο να συντηρηθεί σε σχέση με τα πιο ανοιχτά παστέλ χρώματα.

Συνολικά, οι ροδακινί αποχρώσεις υπόσχονται να είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν ένα φρέσκο και δυναμικό χρώμα στα μαλλιά τους, και αναμένεται να δημιουργήσει θετική αίσθηση στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας ειδικά αυτή την άνοιξη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση