ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Jennifer Aniston: Μάς δίνει την απόλυτη συμβουλή ευεξίας

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δέσποινα Άσπρου

Αναζητώντας συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας στο ίντερνετ έρχεσαι αντιμέτωπη με εκατοντάδες άρθρα και φυσικά, πολλά τιπ από τις αγαπημένες μας και πάντοτε λαμπερές celebrities. Και ενώ οι πλείστες θεωρούμε πως για να τις ακολουθήσουμε θα χρειαστούμε μια περιουσία, η Jennifer Aniston αποδεικνύει ότι η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι οι καθημερινές μας συνήθειες.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως "ο ύπνος είναι εξαιρετικά όμορφος", όμως κάποτε τον θεωρούσε δεδομένο για αυτό και δεν τον εκμεταλλευόταν όπως θα έπρεπε" τονίζοντας πως αυτός, είναι και το απόλυτο μυστικό για ομορφότερη επιδερμίδα, δυνατό σώμα και καλύτερη υγεία.

"Όταν είσαι νέος θεωρείς τον ύπνο δεδομένο. Σκέφτεσαι συχνά ‘’μπορώ να επιβιώσω ακόμα και με 3 – 5 ώρες ύπνου και να συνεχίσω να νιώθω υπέροχα’’ και μετά αρχίζουν τα προβλήματα. Σταματάς να αισθάνεται υπέροχα, η απόδοσή σου μειώνεται και τα επίπεδα της υγείας σου δεν βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε να είναι" τόνισε η ίδια, ξεκαθαρίζοντας πως ο ύπνος είναι ένα δώρο που ξεκουράζει πλήρως το σώμα και το μυαλό.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, πρόσθεσε πως σήμερα, όταν πλέον δεν κοιμάται αρκετά την νύχτα, το επόμενο πρωί έχει μάθει να μην πιέζει υπερβολικά τον εαυτό της, επειδή δεν έχει ξεκουραστεί.

"Δεν πιέζω τον εαυτό μου τόσο πολύ την επόμενη μέρα, ούτε στην προπόνηση, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, αφού το σώμα και το μυαλό δεν είναι αρκετά ξεκούραστα".

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση