ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

3 skincare λάθη που μάλλον κάνετε και εσείς

Πολύ πιθανό αυτά τα λάθη να ευθύνονται για το ότι η επιδερμίδα σας δεν είναι ποτέ αψεγάδιαστη.

Ριάνα Στυλιανού

Τα beauty trends είναι πάρα πολλά στις μέρες μας, αφού σχεδόν κάθε 2-3 μέρες, μία νέα τάση αναδεύεται στην επιφάνια, με εμάς τους χρήστες των social media, να λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες και κάπου κάπου να μην μπορούμε πλέον να ξεχωρίσουμε τι είναι το σωστό και τι το λάθος.

Αλλά επειδή εμείς το ψάξαμε το θέμα, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτά που βρήκαμε όσον αφορά τον τομέα της ομορφιάς, αποκαλύπτοντάς σας μερικά skincare λάθη που πολύ πιθανό να τα κάνετε και εσείς στην ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Monikh (@monikh)

Ακουμπάτε το dropper του serum στο πρόσωπό σας
Σίγουρα έχετε δει και εσείς βίντεο και φωτογραφίες από beauty influencers να ακουμπούν το dropper του serum στο πρόσωπό τους, για τον απλούστατο λόγο του ότι δείχνει ινσταγκραμικό. Στην πραγματικότητα όμως, αυτή η συνήθεια είναι μεγάλο λάθος, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί το serum, ειδικά ένα έχετε θέματα δερματικά.

Εφαρμόζετε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με λάθος σειρά
Με τα τόσα προϊόντα που μπορεί να καταλήξετε να έχετε στο beauty bar σας, μπορεί καμία φορά να βρίσκεστε σε σύγχυση και απλά να εφαρμόζετε ότι νάνε με όποια σειρά και να είναι. Μέγα λάθος, γιατί είναι σαν να πετάτε τα χρήματα σας. Εάν για παράδειγμα εφαρμόζετε την ενυδατική σας κρέμα μετά το λαδάκι του προσώπου σας είναι λάθος, γιατί η κρέμα δεν μπορεί να "διαπεράσει" το έλαιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί από την επιδερμίδα και να της προσφέρει τα θρεπτικά συστατικά της. Η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης είναι ορός-ενυδατική κρέμα-λάδι προσώπου.

Πλένετε το πρόσωπό σας μετά τις sheet masks
εφόσον μπαίνετε στον κόπο να κάνετε μια sheet mask το βράδυ μετά από μια κουραστική ημέρα, τουλάχιστον κάντε όλη τη διαδικασία σωστή, και μη πλύνετε το πρόσωπό σας αφού την αφαιρέσετε. Μπορεί για κάποιες αυτό να είναι αυτονόητο και προφανές, αλλά επειδή το έκανε η Kendall Jenner σε ένα βίντεο που παρουσίαζε τη skincare ρουτίνα της, θέλαμε να το επισημάνουμε ότι… It’s not ok! Οι sheet masks είναι εμποτισμένες με ορό, επομένως βοηθήστε την επιδερμίδα σας με ταμποναριστές κινήσεις να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση