ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Η θεραπεία αδυνατίσματος με υπέροχα αποτελέσματα από την Thalgo

Στοχευμένη, εξατομικευμένη αποτελεσματικότητα και γρήγορα αποτελέσματα για να παραμείνετε συγκεντρωμένες στον στόχο σας.

Σταύρη Φράγκου

Η Thalgo με φημισμένη και καταξιωμένη τεχνογνωσία στη διαχείριση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη μορφή και το σχήμα του σώματος έχει την ιδανική επαγγελματική θεραπεία σώματος για εξατομικευμένο αδυνάτισμα και διόρθωση ελαστικότητας. Εκτός από το ότι προσφέρει αυτή την καινοτόμο επαγγελματική θεραπεία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου διαθέτει προϊόντα τα οποία θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας με απόλυτα φυσικό τρόπο. 

BODY SCULPT

Η νέα θεραπεία σώματος της Thalgo για γλυπτική σώματος και αδυνάτισμα, μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στους στόχους και τη μορφή του σώματος κάθε γυναίκας και παρέχει αποτελέσματα σε 45 λεπτά.  Μετά από μια ακριβή διάγνωση της κατάστασης του σώματος και των περιοχών προς διόρθωση, αποφασίζεται ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται. Στοχεύει σε πιο λεπτά πόδια, ένα εξαιρετικά επίπεδο στομάχι, ωραίους γλουτούς, τονωμένο δέρμα και σφριγηλή σιλουέτα. Με θαλάσσια συμπληρώματα διατροφής η Thalgo μας βοηθά να ανακτήσουμε κομψή σιλουέτα και να χάσουμε πόντους.

ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΝΤΩΝ – ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

ACTIV DÉTOX

Το Active Detox είναι κατάλληλο για τοπικό λίπος και δυσκολία για αποβολή τοξινών με 100% φυσικής προέλευσης συστατικά - καφέ φύκια και ένα σύμπλεγμα από οργανικά φυτά - εκχυλίσματα μάραθου και αγκινάρας που ενθαρρύνουν την αποτοξίνωση του σώματος βοηθώντας στην αποστράγγιση, και την εξάλειψη των τοξινών, ενώ βελτιώνει τη λάμψη του δέρματος. 

ACTIV DRAINING 

Το Activ Draining είναι κατάλληλο συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση του μηχανισμού αποβολής λίπους και κατακράτησης υγρών. Επίσης βοηθάει στην απορρόφηση της βιταμίνης C, για μείωση της κούρασης. 


ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ
COACH LIGHT LEGS

Στοχεύει στην ανακούφιση από την βαριά αίσθηση που έχουν τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια. Βοηθάει αποτελεσματικά στις κράμπες και τα κυκλοφοριακά προβλήματα ενώ αποτοξινώνει, τονώνει, αποσυμφωρεί και ξεκουράζει τα πόδια.

COACH STOMACH & WAIST

Παρέχει διόρθωση για την περιοχή του στομάχου και της μέσης. Είναι ένα 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο σε 1 βήμα προσφέρει διπλή δράση στη σύσφιξη και αναδόμηση, με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για -1 νούμερο στο παντελόνι.

COACH ANTI-ORANGE PEEL EFFECT

Αποτελεί τη διορθωτική λύση στην εμφάνιση κυτταρίτιδας με υφή φλούδας πορτοκαλιού, στοχεύοντας σε όλες τις παραμέτρους που εμπλέκονται στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλή αίσθηση του δέρματος.

COMPLETE CELLULITE CORRECTOR

Το Complete Cellulite Corrector είναι η καθημερινή θεραπεία για το σπίτι η οποία προσφέρει διπλή δράση κατά της εμφάνισης κυτταρίτιδας και κατά της κατακράτησης υγρών στο σώμα. Το σύμπλεγμα Fucus - Forskohlii ενεργεί ώστε να διασπάσει και να απομακρύνει τη συσσωρευμένη κυτταρίτιδα. Η ποσότητα νερού που κατακρατείται είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στο σχηματισμό κυτταρίτιδας και μειώνεται μέσω της επίδρασης του κόκκινου εκχυλίσματος φυκιών, σε συνδυασμό με ένα εκχύλισμα από τον σπόρου σανταλόξυλου.


Η σιλουέτα είναι πιο ομαλή, η κυτταρίτιδα μειώνεται δραστικά και το δέρμα εμφανίζεται πιο λείο.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση