ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Η νέα ταινία του Miss Dior είναι γεμάτη από τα πιο υπέροχα λουλούδια

Η νέα καμπάνια με την Natalie Portman να ακτινοβολεί την αύρα του νέου αρώματος

Σταύρη Φράγκου

Ένα υπέροχο, ζεστό χρυσό φως λούζει το τοπίο, χαϊδεύει το πρόσωπό της και τυλίγει τις εικόνες του σκηνοθέτη Manu Cossu. Ένα απέραντο χωράφι με γρασίδι, σα φυσικό κρεβάτι, κυματίζει στον άνεμο καλωσορίζοντάς τη. Ποτέ ξανά το Miss Dior δεν ήταν τόσο απελευθερωμένο, ποτέ ξανά η Natalie Portman δεν έδειχνε τόσο όμορφη.

Η ηθοποιός γεμάτη ζωντάνια, ορμάει, τρέχει, φωνάζει και γελάει, και κυρίως, αναλαμβάνει δράση. Με στυλ και χαρακτήρα, η Miss Dior είναι ένα μοντέρνο κορίτσι με αυτοπεποίθηση και ισχυρή θέληση. Μια ηρωίδα του Dior, ενσαρκωμένη από μια έντονη θηλυκότητα, χωρίς αναστολές, όπως δημιουργήθηκε από τη Maria Grazia Chiuri από τις πρώτες της κιόλας συλλογές.

Οδηγεί το χορό και αφυπνίζει τα χρώματα μιας απελευθερωμένης ζωής. Είτε με κεντημένο φόρεμα «Millefiori», είτε ξυπόλυτη στην άμμο, είναι ένα όνειρο γεμάτο πολυτέλεια και χρώμα. Είναι ένα με τη φύση, βουτώντας σε έναν ωκεανό λουλουδιών, κάνοντας τα πουλιά να πετάξουν με μια μοναδική, μαγική κίνηση.

Αιώνια ερωτευμένη, του λέει «ναι», «σ’ αγαπώ» και πολλά άλλα. Καθολικά ερωτευμένη, παντρεύεται τον ουρανό, τη θάλασσα και τη γη. Με τα χέρια ορθάνοιχτα, αγκαλιάζει τον κόσμο και την ομορφιά του. Και μας λέει χαμογελαστά ότι πρέπει να μείνουμε αφυπνισμένοι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Natalie Portman από το 2011 είναι η εκπρόσωπος του Miss Dior, δηλαδή του signature αρώματος του οίκου που κυκλοφόρησε με το Miss Dior Chérie.

Το Miss Dior παραμένει το πιο εμβληματικό προϊόν του οίκου το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε το 1947 μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και συμβολίζει την ανεξάρτητη, δυναμική γυναίκα που περπατά με αυτοπεποίθηση στους δρόμους του Παρισιού.

Η νέα του κυκλοφορία, Miss Dior Chérie
Η νέα ταινία του οίκου είναι πολύ αισιόδοξη, με πρωταγωνιστές υπέροχα λουλούδια, δημιουργώντας έτσι ένα πολύχρωμο και αισιόδοξο σκηνικό. Θα δεις την Portman να τρέχει ξυπόλητη στην άμμο, φωνάζοντας: «Wake Up For Love!». Στην ταινία, η 40χρονη ηθοποιός φοράει ένα συγκλονιστικό φόρεμα, σχεδιασμένο από την Maria Grazia Chiuri και στολισμένο με χειροποίητα «Millefiori» λουλούδια.

«Ήταν τόσο όμορφο να βρίσκομαι έξω στον ωκεανό, στα χωράφια και με τα δέντρα», δήλωσε η Portman. «Είναι για μια γυναίκα που θέλει πραγματικά να δώσει προσοχή στη δική της ευχαρίστηση» ολοκλήρωσε.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση