ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

Η Marion Cotillard είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel Νο.5

Ο Thomas du Pré de Saint Maur o Chanel Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty επέλεξε την Marion Cotillard ως νέα ambassador του οίκου για το εμβληματικό άρωμα.

Σταύρη Φράγκου

Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο, το Chanel No.5, επανασυστήνεται με μια νέα διάσημη ambassador, την Marion Cotillard που είναι η ενσάρκωση της γαλλικής φινέτσας.Ο οίκος Chanel με το νέο του φιλμ που μόλις κυκλοφόρησε, μας καλεί να ανακαλύψουμε το νέο κεφάλαιο στο θρυλικό ταξίδι του πιο διάσημου αρώματος στον κόσμο με πρωταγωνίστρια την Marion Cotillard, η οποία γίνεται για πρώτη φορά μούσα ενός αρώματος και μεταφέρει τους λάτρεις του γαλλικού οίκου στο μαγικό κόσμο του φεγγαριού.

Η νέα ambassador του Chanel No.5
Η Marion Cotillard συμπληρώνει τη λίστα με τις γυναίκες είδωλα που εκπροσώπησαν αυτό το θρυλικό άρωμα. "Η Marion ήταν η προφανής επιλογή για το νέο φιλμ", εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty. "Επιστροφή σε μια Γαλλίδα ηθοποιό σήμαινε να επιστρέψει σε μια υποσυνείδητη εικόνα της Γαλλικής θηλυκότητας που είναι πολύ κοντά με το πνεύμα του οίκου", προσθέτει. "Ένιωσα μια άμεση σύνδεση με το Ν ° 5 το οποίο, περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένα έργο τέχνης. Κάτι που πάντα ονειρευόμουν", λέει εκείνη.Καμπάνια
Σε αυτή την καμπάνια, το φεγγάρι είναι από μόνο του ένας χαρακτήρας, έτσι αποφάσισε ο σκηνοθέτης Johan Renck και συνδέεται με τη θηλυκότητα, το ουράνιο σώμα που είναι και συμβολίζει την ανανέωση.  Η έμπνευση για το campaign, ήταν μία ισχυρή ερωτευμένη γυναίκα, της οποίας η γοητεία ξετυλίγεται στη χαρά. Η βραβευμένη με Oscar Marion Cotillard, είναι ντυμένη με μια μαύρη κάπα, περπατάει σε μια γέφυρα του Παρισιού, με χιόνι παντού σε μια νύχτα με  φεγγάρι. Ξαφνικά το πρόσωπο της γυναίκας φωτίζεται από την υπνωτική αντανάκλαση του ουράνιου σώματος που κοιτά επίμονα και έτσι αυτή βρίσκεται στο φεγγάρι.

Η νέα καμπάνια είναι ένας φόρος τιμής στην ιστορία του εμβληματικού No.5, ενώ μέσα από αυτήν η ομορφιά είναι ένα στοίχημα χαράς και ισότητας. Η ένωση των εραστών μετά τον υπέροχο χορό τους ενσαρκώνει ένα ιδανικό, έχει δημιουργηθεί για μια γυναίκα η οποία αγωνίζεται και βάζει τα δυνατά της για να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα. Αυτή είναι η δύναμη του αρώματος Chanel No.5.

Μουσική και χορός
Tο soundrack του φιλμ, το τραγούδι Team by Lorde είναι μια ωδή στη σύγχρονη αγάπη, όπου δύο όντα είναι ίσα. Ο χορός, όπως το φεγγάρι, είναι "ο τρίτος ηθοποιός αυτής της ιστορίας", εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur. Ο χορογράφος Ryan Heffington εφηύρε αυτόν τον μοναδικό χορό, ειδικά για την Marion Cotillard και τον partner της Étoile Jérémie Bélingard.

Η πολυτέλεια Chanel
Το χρυσό κεντητό φόρεμα, το οποίο χρειάστηκε 900 ώρες δουλειάς, "συνοδεύει" την ηθοποιό στη χορογραφία της επιλέχθηκε από την  Virginie Viard την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Chanel. "Ήθελα η Marion να εμφανιστεί σε ένα φόρεμα που ήταν εντελώς Chanel, παρελθόν, παρόν και μέλλον", εξηγεί η Virginie Viard.

Δείτε το νέο φιλμ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
γυναίκα  |  άρωμα  |  Virginie Viard  |  Chanel  |  φιλμ  |  καμπάνια  |  No.5  |  Marion Cotillard  |  άρωμα  |  beauty  |  woman  |  no5  |  chanel perfume

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση