ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

H θεραπεία κυτταρίτιδας που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα μας

Η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας μπορεί να γίνει σε διάφορα σημεία του σώματος όπως γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα κλπ.

newsroom must

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο καλοκαίρι τόσο πιο πολύ το άγχος για το σώμα μας. Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης μας προτείνει μια θεραπεία που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα μας και θα μειώσει αισθητά την κυτταρίτιδα.

Τι ακριβώς είναι η κυτταρίτιδα;
Η κυτταρίτιδα αποτελεί αισθητική και λειτουργική διαταραχή που εμφανίζεται στο 90% του γυναικείου πληθυσμού μετά την εμφάνιση της έμμηνου ρύσεως -ορμονική ενηλικίωση. Όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει, η κυτταρίτιδα είναι μια διαταραχή, η οποία είναι συνυφασμένη με το ορμονικό προφίλ της γυναίκας, αλλά επηρεάζεται επίσης και από τη διαιτητική συνήθεια και τη δραστηριότητα του ατόμου.

Πώς δημιουργείται η κυτταρίτιδα;
Τα αιτία της ανάπτυξης του συμπτώματος της κυτταρίτιδας είναι η μη φυσιολογική απομάκρυνση υγρών από τον μεσοκυττάριο χώρο ανάμεσα στα λιπώδη κύτταρα, τα οποία και χωρίζονται στο λιπώδη ιστό με κάθετες, ινώδης ταινίες (septae) οι οποίες καθώς διογκώνεται ο χώρος ανάμεσα τους (μεσοκυττάριος χώρος) αυτές καθηλώνουν το δέρμα κάτω και σκληραίνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εικόνα διάτασης – καθήλωσης που μεταφράζεται σε προβολή και εντύπωμα εικόνας φλοιού πορτοκαλιού και σε μεγέθυνση όπως είναι η εικόνα του "cottage cheese".

Εμφανίζεται σε όλους τους τύπους σώματος;
Ναι , ακόμη και γυναίκες με λεπτή και σφριγηλή σιλουέτα μπορεί να παρουσιάζουν κυτταρίτιδα, η οποία και περιγράφεται σαν εικόνα φλοιού πορτοκαλιού με σφαιρικά εξογκώματα και εντυπώματα αντίστοιχα.

Σε ποια σημεία του σώματος μας μπορεί να αναπτυχθεί κυτταρίτιδα;
Η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας μπορεί να γίνει σε διάφορα σημεία του σώματος όπως γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα κλπ.

Ποια είναι η λύση στην εξαφάνιση της κυτταρίτιδας;
Η ιδανική λύση είναι η θεραπεία της μεσοθεραπείας.

Ποιός είναι ο τρόπος δράσης της μεσοθεραπείας;
• Βοηθάει στην αύξηση κυκλοφορίας του αίματος
• Διάλυση και λιπόλυση του λίπους
• Απομάκρυνση των σκληρών ινώδων ταινιών septae
• Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας

Είναι ανώδυνη σαν θεραπεία;
Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας είναι σχετικά ανώδυνη, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ποιoς είναι ο τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας;
Ο τρόπος εφαρμογής της μεσοθεραπείας είναι η μικροέγχυση βιταμινών λιπόλυσης στο υποδόριο. Η διάρκεια κυμαίνεται από 15 – 40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή θεραπείας και χρειάζονται 5 – 10 εφαρμογές.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλη θεραπεία;
Ο συνδυασμός thermitight, εξωτερικών υπερήχων και μεσοθεραπείας δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και ίσως την μοναδική ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Δρ. Αντρέας Ιωαννίδης - Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς
andreasioannides.com
 

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση