ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

H Estée Lauder δωρίζει 2 εκατ. δολάρια και παράγει αντισηπτικά χεριών

Ακόμη μια εταιρεία στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Όλος ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κορωνοϊό και ευτυχώς υπάρχουν και τα καλά νέα μέσα σε αυτά. Ο Όμιλος Estée Lauder Companies στέκεται δίπλα στην παγκόσμια κοινότητα για να συμβάλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Ο Όμιλος Estée Lauder Companies και το φιλανθρωπικό ίδρυμα The Estée Lauder Companies Charitable Foundation (ELCCF), χρηματοδότησαν τους παρακάτω οργανισμούς:

- Χορηγήθηκε δωρεά ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να στηρίξουν το διαρκές σωτήριο έργο τους σε όλο τον κόσμο, να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό σε χώρες με ανεπαρκείς πόρους και σε χώρες που επλήγησαν έντονα.

- Στην Κίνα, περισσότερα από 800.000 δολάρια αποδόθηκαν στις προσπάθειες ανακούφισης από τον ιό. Τα χρήματα αυτά θα δωθούν στον Ερυθρό Σταυρό της Κίνας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαγκάης και το ίδρυμα Give2Asia. Επίσης χορηγήθηκαν δωρεές σε είδος ύψους 1.4 εκατομμυρίων δολαρίων στο ίδρυμα China Women’s Development Foundation, για να υποστηρίξουν το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

- Ο Όμιλος θα συνεχίσει να ευθυγραμμίζει τους φιλανθρωπικούς πόρους της βάσει των αναδυόμενων αναγκών, δίνοντας προτεραιότητα στην παροχή τροφής, ιατρικής βοήθειας καθώς και της βοήθειας για έκτακτες ανάγκες.

- O Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. William P. Lauder και ο CEO κ. Fabrizio Freda σε επιστολή τους προς τους εργαζόμενους της εταιρείας αναφέρουν ότι θα παρουσιάσουν ευρύτερες πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες και ότι παρά την πανδημία, η παγκόσμια ομάδα συνεχίζει να κρατάει την επιχείρηση σε κίνηση, επισημαίνοντας ότι έχουν εφαρμοστεί βελτιωμένα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας, κοινωνική αποστασιοποίηση και εναλλασσόμενες βάρδιες στους χώρους εργασίας όπου η εργασία από το σπίτι δεν είναι δυνατή.

“Αξιολογούμε διαρκώς τρόπους υποστήριξης των εργαζομένων και των κοινοτήτων μας. Θα χρειαστεί συλλογική δράση για να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη και ανακούφιση σε όλους όσους τη χρειάζονται κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων χρόνων”, Nancy Mahon, Nancy Mahon, Senior Vice President of corporate citizenship and sustainability.”

Εκτός από το χρηματικό ποσό η Estee Lauder Companies Inc. θα παράγει αντισηπτικό χεριών για ομάδες και πληθυσμούς υψηλής ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού προσωπικού. Για αυτό το λόγο ανοίγει ξανά το εργοστάσιο της στο Melville της Νέας Υόρκης, προκειμένου να παράγει αντισηπτικό χεριών.

«Ο Όμιλος Estée Lauder Companies συνεισφέρει υπερήφανα στην ενίσχυση των ευρύτερων προσπαθειών που γίνονται για τη νόσο COVID-19, θέτοντας ξανά σε λειτουργεία τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Melville, με σκοπό να γίνει παραγωγή αντισηπτικού χεριών για τις ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς και για το ιατρικό προσωπικό. Είμαστε περήφανοι για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι δουλεύουν ακούραστα, για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Εργαζόμενοι, αλλά και εθελοντές, υποστηρίζουν αυτή τη σημαντική, ζωτικής σημασίας, προσπάθεια» αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας. ”

Οι μάρκες του Ομίλου Estée Lauder Companies είναι οι: Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Bobbi Brown, Tom Ford, Aveda, Jo Malone London, Darphin, DKNY, Bumble & bumble, Michael Kors, smashbox, Lab Series, Origins, Tommy Hilfiger, Kiton, Aramis, Ermenegildo Zegna, AERIN, Editions de Parfums Frederic Malle, GLAMGLOW, By Kilian, κτλ.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση