ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

Εσείς δοκιμάσατε το νέο Clinique Pop Lip Shadow;

Σταύρη Φράγκου

H Clinique αποκαλύπτει το καλύτερο μυστικό των makeup artists και έναν εντελώς νέο τρόπο να φορέσετε ματ. Σας παρουσιάζουμε το νέο Clinique Pop Lip Shadow.

Backstage Beauty Hack: Για να δημιουργήσουν μια μοναδική, βελούδινη, ματ εμφάνιση, οι makeup artists συχνά ταμπονάρουν με πούδρα τα χείλη μετά την εφαρμογή του κραγιόν. Εμπνευσμένο από αυτή την επαγγελματική τεχνική, το νέο Clinique Pop Lip Shadow σας χαρίζει μια ζωηρή έκρηξη από βελούδινα ματ χρώματα σε μια μεταμορφωτική εμπειρία υφής. Το σούπερ-συμπυκνωμένο, κρεμώδες, ματ χρώμα εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπεται σε ένα απαλό φινίρισμα, δίνοντας στα χείλη μια φωτεινή, μαγευτική έκρηξη από χρώμα.

Το αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι εφαρμογής κάνει εύκολη την προσαρμογή της έντασης, ενώ η μοναδική υφή εξασφαλίζει ένα άψογο φινίρισμα που λες και μόλις εφαρμόστηκε.

Ο χρυσός κανόνας ενός makeup artist;
Το ματ αποτέλεσμα δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται χλωμό. Το νέο Clinique Pop Lip Shadow σας χαρίζει ζωηρό χρώμα στα χείλη που δεν αισθάνεστε καν ότι είναι εκεί!

Πώς να το χρησιμοποιήσετε:
Ξεβιδώστε το καπάκι και εφαρμόστε κατευθείαν στα χείλη ή πάνω από το lip balm σας για μέγιστη άνεση. Βιδώστε πάλι το καπάκι για να τοποθετήσετε περισσότερο χρώμα στο σφουγγαράκι εφαρμογής. Εφαρμόστε μια στρώση για απαλό αποτέλεσμα ή επαναλάβετε για να δημιουργήσετε μια πιο έντονη, μαγευτική εμφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση