ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βiscuit brunette hair: Η πιο ανοιξιάτικη απόχρωση

Δείτε την νέα trendy απόχρωση

Μαρία Σάββα

Όταν πρόκειται για την επιλογή της απόχρωσης των μαλλιών, η μόδα είναι σημαντική, αλλά δεν είναι η μοναδική παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Η αρμονία με τον τόνο της επιδερμίδας είναι εξίσου σημαντική για να επιλέξεις το ιδανικό χρώμα. Αναζητώντας μια απόχρωση που θα αναδείξει την ομορφιά σου χωρίς να δημιουργεί αντιθέσεις, η επιλογή του "biscuit brunette" φαίνεται να είναι ιδανική.

Το "biscuit brunette" είναι μια ζεστή και φωτεινή απόχρωση καστανών μαλλιών, η οποία μπορεί να ταιριάξει με διάφορους τόνους επιδερμίδας.

Έχει έναν μπεζ-χρυσό υποτόνο που τονίζει τη ζεστασιά του χρώματος, δίνοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Η ευελιξία αυτής της απόχρωσης την καθιστά κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, εξασφαλίζοντας ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα όμως με τον ιδρυτή της EdwardsAndCo, Jaye Edwards, το biscuit brunette είναι απλά διακριτικοί τόνοι μπισκότου που «δημιουργούνται με μια απλή γυαλάδα πάνω από τα highlights σας». «Αυτό δημιουργεί ένα πιο ουδέτερο, πιο βαθύ χρώμα για τους πιο δροσερούς μήνες», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση