ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Be Part of The Scandal με το νέο άρωμα του JPG

Το νέο άρωμα έχει μία τελείως αχαλίνωτη σύνθεση που αφήνει ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Σταύρη Φράγκου

To άρωμα Scandal by Night, ένα gourmet chypre βασισμένο στην ονομασία Scandal είναι ένα άρωμα αφιερωμένο στα ελεύθερα πνεύματα. Το νέο άρωμα έχει μία τελείως αχαλίνωτη σύνθεση που αφήνει ακαταμάχητο αποτέλεσμα.
"Αυτό που μου άρεσε άμεσα σχετικά με την «κυρία Υπουργό» είναι πώς λατρεύει να προκαλεί σκάνδαλο. Αν κάποια φωτογραφία αποκαλύψει πόσο party animal είναι, δεν θα το αρνηθεί, ούτε θα εκραγεί από θυμό, ...αλλά μάλλον θα σκάσει στα γέλια" - Jean Paul Gaultier


Σύνθεση

Την ημέρα, το μέλι σε συνδυασμό με τη γαρδένια και το σαγκουίνι κάνουν το Scandal Eau De Parfum δροσερό και ακαταμάχητο ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις. Τη νύχτα, το μέλι αναμιγνύεται με το πατσουλί αναδεικνύοντας έτσι τη σαγηνευτική πλευρά του αρώματος. Στο τέλος όμως, η ημέρα και η νύχτα γίνονται εξίσου αισθητές, αφήνοντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Η τουμπερόζα έχει τον δικό της ρόλο ενώ οι καραμελωμένοι σπόροι τόνκα αναπτύσσονται στο υπόβαθρο, δίνοντας νέα διάσταση στη βάση του αρώματος.

νότες κορυφής: κίτρο, μέλι
καρδιάς: τουμπερόζα, νάρδο
βάσης: πατσουλί, τόνκα, σανταλόξυλο

Μπουκάλι
To άρωμα Scandal by Night κλείνεται σε ένα πολύ chic, γυάλινο μπουκάλι. Με το περιεχόμενο του να είναι ροζ χρώμα, το άρωμα γίνεται αμέσως πιο θηλυκό. Εδώ και 20 χρόνια ο Jean Paul Gaultier χρησιμοποιεί στα μπουκάλια του το γυναικείο μπούστο όμως για τη σειρά Scandal χρησιμοποίησε τα πόδια στο καπάκι, στραμμένα προς τον ουρανό, προαναγγέλλοντας το σκάνδαλο.


Διαφήμιση

Η διαφημιστική καμπάνια συνεχίζει να μας αφηγείται την ιστορία της Madame La Ministre (της κυρίας Υπουργού), μιας ανώτερης υπαλλήλου την ημέρα, και μιας γυναίκας των πολύβουων πάρτυ στη συνοικία Pigalle στο Παρίσι όταν πέφτει η νύχτα. Το άρωμά της είναι δυνατό, γλυκό, πληθωρικό όπως ακριβώς και εκείνη.

Αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και τον λαιμό σας με το Scandal Eau De Parfum για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια. Μην τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους, γιατί αλλοιώνεται το άρωμα.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

X