ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Αυτό το προϊόν για τα μαλλιά είναι το αγαπημένο της Meghan Markle (αυτή τη στιγμή)!

Κάθε είδηση που αφορά στο beaute της Δούκισσας του Sussex είναι μία είδηση που μας ενδιαφέρει, καθώς έχει πρόσβαση στα πιο ψαγμένα προϊόντα ομορφιάς και στους καλύτερους beauty experts. Πολύ περισσότερο δε, όταν μαθαίνουμε πως η ίδια η Meghan Markle έγραψε σε SMS πως το συγκεκριμένο προϊόν για τα μαλλιά άλλαξε τη ζωή της! 

 Το hair brand, λοιπόν, για το οποίο έγραψε η Markle (αλλά και η Angelina Jolie και η Kate Hudson λίγο πριν) και που αυτή τη στιγμή κουβεντιάζεται σε όλο τον πλανήτη της ομορφιάς. είναι το N:P Beautiful που υπογράφει ο celebrity hairstylist David Babaii. Η σειρά αποτελείται από 13 προϊόντα, οι φόρμουλες είναι όλες βασισμένες σε φυσικά συστατικά (όπως ο βασιλικός πολτός, φυτικά βλαστοκύτταρα από τζίντζερ, λουλούδι λωτού και εκχύλισμα ρίζας λωτού, jojoba κ.α.) , δεν έχουν sulfates και parabens, και βοηθούν τα μαλλιά να επανακτήσουν την υγεία και τη λάμψη τους με τον πιο φυσικό τρόπο. Από αυτή τη σειρά, λοιπόν, η Meghan Markle ερωτεύτηκε το σπρέι για όγκο σε τέτοιο βαθμό, που έστειλε μήνυμα στον David Babaii γράφοντας ότι "άλλαξε τη ζωή της!". 

Όπως εξηγεί ο ίδιος, "το μυστικό στην φόρμουλα των προϊόντων που είναι βασισμένη σε φυτικά βλαστοκύτταρα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στο βασιλικό πολτό που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών καθώς έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει τις ρίζες των μαλλιών από τα κατάλοιπα και να τις βοηθάει να απορροφήσουν ζωτικά αμινοξέα, το άγριο τζίντζερ αυξάνει τον όγκο των μαλλιών και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας αναδεικνύοντας τη φυσική τους λάμψη ενώ το λουλούδι από άγριο λωτό ενισχύει την ελαστικότητα, τη δύναμη και τον όγκο των μαλλιών, τα προστατεύει από την ψαλίδα και τους δίνει σώμα, ώστε να δείχνουν υγιή και λαμπερά. 

Η σειρά N:P Beautiful δεν έχει έρθει ακόμα στην Κύπρο όμως αν όλα τα παραπάνω σάς έβαλαν στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάποια από τα προϊόντα της, μπορείτε να τα παραγγγείλετε online στο site του brand με ένα κλικ εδώ

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση