ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Αξίζει να δοκιμάσετε το νέο άρωμα του οίκου Hermes

Σταύρη Φράγκου

Το Eau des Merveilles Bleue, μια νέα αρωματική υπογραφή του εμβληματικού οίκου Hermes -με βασικές νότες, του ξύλου, είναι γεμάτο αναπάντεχη φρεσκάδα. Το καινούργιο άρωμα είναι μέρος της επιτυχημένης σειράς Eau des Merveilles του brand και με τη σύνθεσή του μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα.

Τo Eau des Merveilles Bleue είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά και βλέπουν αστέρια στο φως της ημέρας. Είναι εμπνευσμένο από τη αρωματοποιό Christine Nagel και συνδυάζει τις δυνατές ξυλώδεις μεταλλικές όσο και τις πιο διακριτικές λουλουδάτες νότες του αρώματος.

«Το θαύμα του οίκου Hermes είναι ριζωμένο στην παιδική ηλικία, όταν τα μάτια μας είναι ανοιχτά στον κόσμο και θαυμάζουν τα πάντα. Από μικρή θαύμαζα τα βότσαλα, που τα έβρεχε ο ωκεανός. Είχαν τόσο ιδιαίτερο χρώμα και φωτεινότητα, και ανακάλυψα πάνω τους μια αλμυρή, ορυκτή γεύση ... », λέει η αρωματοποιός Christine Nagel, η δημιουργός του νέου αρώματος του γαλλικού οίκου. 

Το κεφάλι στραμμένο στα αστέρια, τα πόδια στο έδαφος. Από το 2004, η οσφρητική ιστορία γράφτηκε αστέρι με αστέρι, κάπου ανάμεσα στην αθωότητα και τη φαντασία, τα όνειρα της παιδικής ηλικίας και τη θηλυκότητα. Όπως μια σύγχρονη νεράιδα, η Christine Nagel δημιουργεί έργα τέχνης που μοιάζουν με θαύματα. Με μια γαλάζια σταγόνα, φωτίζει τη μαγεία του ωκεανού και το χρώμα του ουρανού σε μια πρόσκληση για ένα ξύπνημα του ονείρου, με τα μάτια ορθάνοιχτα ανάμεσα στα αστέρια.

Η γοητεία συνεχίζεται με μια αναπάντεχη φρεσκάδα σε ένα άρωμα που είναι και ξυλώδες και ορυκτό, που ξεπλένεται από το θαλάσσιο νερό και ζεσταίνεται από τη ζεστασιά του πατσουλί. Η ζωή μέσα από το γαλάζιο γυαλιστερό γυαλί φέρνει μια υπόσχεση φρεσκάδας με αφρώδεις, θαλάσσιες εκπλήξεις. Η γεύση του νερού στα βότσαλα και ο θαυμασμός τόσων θησαυρών σε απόσταση που φθάνει το χέρι μας.

Το μπουκάλι, επίσης, ενώνει, το μπλε του ουρανού και του ωκεανού.
Το Eau des Merveilles Bleue διατίθεται στα καταστήματα πλάι με το Eau des Merveilles, το Eau d’Élixir des Merveilles και το Eau d’Ambre des Merveilles.

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση