ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αν έχετε σγουρά μαλλιά αυτό το TikTok trend θα κάνει τις μπούκλες σας να φαίνονται τέλειες

Το must know TikTok hack για σγουρά μαλλιά

Μαρία Σάββα

Ένα νέο, ασυνήθιστο hack κατακλύζει το TikTok, αφήνοντας όλους άφωνους. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται το σουρωτήρι ζυμαρικών, που χρησιμοποιείται ως αντικαταστάτης της κλασικής φυσούνας για το στέγνωμα των μαλλιών.

Η δημιουργός του φαινομενικού hack, η Liz Fox Roseberry, γνωστή και ως @foxcraftcustom, αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή την παράξενη τεχνική και το αποτέλεσμα φαίνεται να ενθουσιάζει το κοινό.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει τις 18 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 700.000 likes και 7.000 σχόλια. Οι χρήστες επιβεβαιώνουν ότι αυτή η πρωτότυπη μέθοδος λειτουργεί θαυμάσια, προσφέροντας αποτελέσματα που ξεπερνούν ακόμα και την κλασική φυσούνα.

Στο βίντεο, η Liz Fox Roseberry ξεκινά με μια προκλητική δήλωση: "Δεν μπορώ πια να ξεχωρίσω τη διαφορά μεταξύ τρελού και ιδιοφυούς, lol". Στη συνέχεια, εφαρμόζει τα βρεγμένα μαλλιά της ανάποδα μέσα στο σουρωτήρι ζυμαρικών.

Η ιδιαιτερότητα της μεθόδου είναι ότι το σκεύος συγκρατεί τις μπούκλες σφικτές καθ' όλη τη διάρκεια του στεγνώματος, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα που φαίνεται να εντυπωσιάζει. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα που έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και διασκεδαστική για τους χρήστες του TikTok.

@foxcraftcustom I can’t tell the difference between genius and crazy anymore lol #wavyhairtips #hairhacks #plopping #hairproblems #diffusecurlyhair #foxcraftcustom original sound - Taylor Dean
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
TikTok  |  news  |  lifestyle  |  beauty  |  must know  |  ομορφιά  |  μαλλιά  |  τιπς

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση