ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

5 tips για πολυάσχολες γυναίκες και μαμάδες

Mια λίστα με γρήγορα κόλπα για όλες τις πολυάσχολες γυναίκες και μαμάδες.

Σταύρη Φράγκου

Τι κι αν είναι εντελώς αποδεκτό να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με γρήγορα κόλπα για όλες τις πολυάσχολες γυναίκες και μαμάδες.

Mπορεί η καθημερινότητα να καλπάζει με γρήγορους ρυθμούς, η περιποίηση του εαυτού μας βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Τι κι αν είναι εντελώς αποδεκτό να κυκλοφορούμε χωρίς μακιγιάζ, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με γρήγορα κόλπα για όλες τις πολυάσχολες γυναίκες και μαμάδες...

1. Το ξηρό σαμπουάν θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος.
Μπορεί να μην έχετε πάντα χρόνο να λουστείτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείτε με απεριποίητα μαλλιά. Επενδύστε σε μια καλή μάρκα dry shampoo και δεν θα το μετανιώσετε!

2. Αγοράστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα
Θα προσθέσει μια αβίαστη λάμψη στο πρόσωπό σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία επιπλέον προσπάθεια. Αυτή η κίνηση θα σας κάνε συχνά να αναρωτιέστε γιατί έχετε συνηθίσει το βαρύ make-up τόσα χρόνια.

3. Έμφαση στα φρύδια
Εάν δεν έχετε χρόνο για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ κάθε πρωί, τουλάχιστον δώστε έμφαση στα φρύδια σας. Ακόμη κι αν το υπόλοιπο πρόσωπό σας είναι άβαφο, τα καλοσχηματισμένα σας φρύδια θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά.

4. Highlighter στο βλέμμα
Δεν προλαβαίνετε να πετύχετε το smoky μακιγιάζ στα μάτια σας; Προσπεράστε εντελώς τις σκιές και εφαρμόστε ένα ιριδίζον highlighter στο καπάκι των ματιών σας. Κάθε φορά που θα ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, το χρώμα θα αντανακλά το φως και θα κάνει ολόκληρη την περιοχή να φαίνεται πιο φρέσκια.

5. Επενδύστε σε ψαλίδι για βλεφαρίδες
Περιττό; Κι όμως όχι! Ένα καλό ψαλίδι για βλεφαρίδες επιτρέπει να φτάσει περισσότερο φως στα μάτια σας ώστε να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά, ενώ δημιουργεί ένα "πέπλο" πάνω από τα πρησμένα σας βλέφαρα ώστε να μην είναι τόσο εμφανή.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση