ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

5 make up tips για ένα ακαταμάχητο βλέμμα

Αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας στο μάξιμουμ

Ριάνα Στυλιανού

Θέλετε να πέτυχετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο; Το μόνο που χεριάζεστε είναι να εντάξετε μερικά εύκολα tips στη ρουτίνα του eye makeup σας για να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας στο μάξιμουμ.Scroll down για να δείτε πώς να το κατορθώσετε.

1. Για να δημιουργήσετε ένα αμυγδαλωτό σχήμα στα μάτια σας, εφαρμόστε μολύβι ματιών ή eye liner στο πάνω βλέφαρο από τη μέση μέχρι την εξωτερική γωνιά του ματιού.

2. Εφαρμόστε στις βλεφαρίδες σας μια ειδική βάση πριν να απλώσετε τη μασκαρά σας για να δώσετε περισσότερο volume στο βλέμμα σας.

3. Με το highlight που χρησιμοποιείτε στα cheeck bones σας, εφαρμόστε ελάχιστό κάτω από το φρύδι σας και την εσωτερική γωνιά του ματιού σας για να κάνετε το βλέμμα σας να λάμψει

4. Εάν πρόκειται να εφαρμόσετε έντονες σκιές στα μάτια, τότε θα σας προτείνω να απλώνατε μια ειδική βάση στα βλέφαρά σας για να κάνετε το χρώμα της σκιάς να διαρκέσει περισσότερο αλλά να είναι και πιο έντονο

5. Κάνε τα φρύδια να φαίνονται πιο ανασηκωμένα χτενίζοντάς τα προς τα πάνω με ένα ειδικό τσελ για φρύδια, ή με μια παλιά οδοντόβουρτσα και λάκα μαλλιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση