ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

3 συμβουλές για να προστατεύσετε τα βαμμένα μαλλιά από τον ήλιο

Μάθετε πώς να διατηρήσετε το λαμπερό χρώμα των μαλλιών σας.

Σταύρη Φράγκου

Τα μαλλιά μας χρειάζονται αρκετή φροντίδα και περιποίηση πόσω μάλλον όταν είναι βαμμένα. Το χρώμα είναι πιο ευάλωτο στους εξωτερικούς παράγοντες όπως το νερό, η θερμότητα, ο ήλιος, το αλάτι, η χλωρίνη κ.ά. αφού όταν γίνεται η διαδικασία της βαφής τα λέπια της τρίχας ανοίγουν με την θερμότητα, το χρώμα της βαφής ελευθερώνεται και τα μαλλιά θαμπώνουν. Έτσι καταλήγουμε στο ότι ο ήλιος είναι ό, τι χειρότερο για το χρώμα των μαλλιών αλλά εμείς σάς δίνουμε 3 tips για να προστατεύσετε όπως πρέπει το χρώμα τους.

1. Κατάλληλη φροντίδα
Τα σαμπουάν, conditioner, λαδάκια, κρέμες και τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίδας που εφαρμόζετε παίζουν σημαντικό ρόλο. Επενδύστε σε προϊόντα τα οποία παρέχουν φροντίδα, προστασία από τον ήλιο, ενυδάτωση και διατηρούν το χρώμα των μαλλιών.

2. Styling
Αν χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα και σίδερο μαλλιών καλό θα ήταν να εφαρμόζετε προϊόντα τα οποία παρέχουν προστασία από τη θερμότητα για να διατηρήσετε την υγεία και το χρώμα σας ζωντανό.

3. Προστασία
Το καπέλο είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού που θα βοηθήσει τα μαλλιά να προστατευθούν - αλλά και το πρόσωπο. Η αγορά προσφέρει αμέτρητες επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. p.s: Προσθέτει πόντους στυλ και ολοκληρώνει με επιτυχία κάθε σας σύνολο. Καλό θα ήταν να επενδύσετε σε σπρέι προστασίας από τον ήλιο το οποίο δεν είναι λαδερό για να το εφαρμόζεται και εχτός παραλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση