ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

11 κρέμες ματιών για αποτελεσματικό eye care

Σας προτείνουμε κρέμες ματιών που βοηθούν στην ορατή μείωση των μαύρων κύκλων, ρυτίδων και λεπτών γραμμών, ενυδατώνουν και υπόσχονται ένα πιο ξεκούραστο, λαμπερό και ανανεωμένο βλέμμα.

Σταύρη Φράγκου

Πολλές φορές δείχνουμε περισσότερο ενδιαφέρον στη φροντίδα του προσώπου χωρίς να εστιάζουμε σωστά στην περιοχή των ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μπορεί εύκολα να προδώσει την ηλικία μας, τις ώρες που έχουμε κοιμηθεί αλλά και τον τρόπο ζωής μας. Το δέρμα γύρω από αυτή την περιοχή είναι δέκα φορές πιο λεπτό από το υπόλοιπο πρόσωπο, καθώς και το πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου μας, γι’ αυτό είναι και το πρώτο που εμφανίζει σημάδια γήρανσης και κόπωσης. Η κούραση, το στρες και η αϋπνία τείνει να συσσωρεύεται στην περιοχή, προκαλώντας μαύρους κύκλους, σακούλες και λεπτές γραμμές που "κλέβουν" τη λάμψη και τη νεανική όψη. Η περιοχή των ματιών τραυματίζεται εύκολα και οι μύες συσπώνται πάρα πολύ, έτσι όσο πιο καλά ενυδατωμένη είναι η περιοχή, τόσο πιο εύκολα διατηρείται φρέσκια και σφριγηλή. Για να αποφύγουμε όλα αυτά, σε συνδυασμό πάντα με υγεινή διατροφή και τις ικανοποιητικές ώρες ύπνου, η ενυδάτωση της περιοχής με μια καλή κρέμα ματιών είναι απαραίτητη.

Το βασικό πλεονέκτημα μιας κρέμας ματιών είναι η ενυδάτωση, ωστόσο πρέπει να φροντίσετε αυτή που θα αγοράσετε να έχει, επίσης, και αντιγηραντικές ιδιότητες. Από την ηλικία των 25, η συστηματική χρήση μιας κρέμας ματιών, ιδανικής για τις ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλά και για τον τύπο των μαύρων κύκλων που έχουμε επιβάλλεται. Με τα προϊόντα περιποίησης ματιών που σας προτείνουμε θα νιώσετε την περιοχή πιο απαλή και ανορθωμένη, και τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες να μειώνονται.

1. Ginzing Refreshing Eye Cream, Origins
2. Black Rose Eye Contour Fluid, Sisley
3. All About Eyes Reduces Circles Puff, Clinique
4. Capture Totale Cell Energy Eye Cream, Dior
5. Vitamin Enriched Eye Base, Bobbi Brown
6. Eye Cream Advanced Genifique Yeux, Lancome
7. Skin Caviar Eyelift, La Prairie
8. Roselift Collagene Regard, Payot
9. Double Serum Eye Global Age Control Concentrate, Clarins
10. The Eye Concentrate, La Mer
11. Revitalizing Eye Cream, Joanna Vargas

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση