ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Αυτό είναι το 35 τμ. σπίτι του Elon Musk

Ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

newsroom must

Ο Elon Musk είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, συγκεκριμένα τρίτος κατά σειρά, αλλά όπως φαίνεται ζει σε ένα πολύ μικρό σπίτι, αξίας μόλις 50,000 δολαρίων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του ‘Space X’ στο Texas των ΗΠΑ.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε πουλήσει κατά τη διάρκεια του 2020 το μεγαλύτερο μέσος του χαρτοφυλακίου των ακινήτων του, ενώ τον περασμένο μήνα είχε πουλήσει και το τελευταίο του σπίτι.

Τώρα, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από ένα Tweet του ότι, πλέον μένει σε ένα μικρό ενοικιαζόμενο σπίτι στο Boca Chica του Texas, μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας του, ενώ η αξία του ανέρχεται σε λιγότερο κόστος απ’ ότι το βασικό μοντέλο της Tesla Model S (αυτοκίνητο δικής του παραγωγής).

Ο ίδιος γράφει «Η κύρια κατοικία μου είναι κυριολεκτικά ένα σπίτι αξίας περίπου 50.000 δολαρίων, στο Boca Chica, που νοικιάζω από τη SpaceX. Είναι όμως εντυπωσιακό» ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι έχει επίσης ένα σπίτι «εκδηλώσεων» στο Bay Area.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Boxabl (@boxabl)

Να θυμίσουμε, ότι ο ιδρυτής της Tesla είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 165 δισεκατομμύρια δολάρια, και πλέον ζει σε ένα σπίτι 35 τετραγωνικών μέτρων που έχει κατασκευάσει από την εταιρία ‘Boxabl’.
Ενώ σύμφωνα με το blog ‘Teslarti’ το μοντέλο του σπιτιού που διαμένει είναι πτυσσόμενο προκατασκευασμένο σπίτι 6x6 μέτρα, με το όνομα Boxabl Casita.

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση