Αθηνά Λοϊζίδου
Μια εναλλακτική πρόταση για να φτιάξετε μαγειρίτσα, ειδικότερα όσοι προτιμάτε τη σούπα αυτή χωρίς συκωτάκια και εντεράκια. Η παρασκευή της νόστιμης μαγειρίτσας είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι πιστεύετε. Μπορείτε να τη φτιάξετε από νωρίς και να τη ζεστάνετε το βραδύ όταν επιστρέψετε απ’ την ακολουθία της Ανάστασης. Έτσι, η μαγειρίτσα θα είναι πολύ πιο πηκτή γιατί όσο περνάει ο χρόνος το ρύζι ανοίγει και η σούπα πήζει. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε.
- Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
- Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
- Χρόνος ψησίματος: 40΄
- 130 θερμίδες ανά μερίδα
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com